Prints (nyk. Luca)

Lisätty sivulle: 2009-07-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Prints (nyk. Luca)
8.8.2009 PRINTS SAI KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

21.11.2009 Elämä täällä on mennyt niin leppoisasti, pojalle maistuu ruoka ja leikit :) Viime lääkäri käynnin jälkeen asiat saatiin kuntoon eikä pojalle ole enää tullut virtsatientulehduksen oireita tai mitään muutakaan. Nautitaan hyvistä kissanpäivistä, gourmet-ruokaa tulee ovista ja ikkunoistakin kun kaikki haluavat vaan poikaa hemmotella.. Kynsien leikkuu sujuu niin hyvin, poika kehrää ja on niin nätisti sylissä koko toimituksen ajan.

Nyt olemme jo muutaman kerran matkustelleet täältä Turusta Tampereelle. Ensimmäinen kerta oli kyllä niin ihmetystä täynnä. Poika yritti maukua aina välillä autossa, ja katseli niin kysyvästi että mitä nyt tapahtuu. Perillä Tampereella odotti sitten monta yllätystä. Meillä on tosiaankin kotona Tampereella koira ja kani. Ensimmäisellä kerralla koiralle yritettiin sähistä
ja kanista pysyttiin etäällä. Nyt kun olemme jo muutaman kerran siellä käyneet,
koirasta on tullut jo ihan menettelevä, haistamassa käymme toisiamme mutta muuten kumpikaan ei oikeastaan välitä toisistaan. Kani (Elmeri) on vieläkin hiukan pelottavampi tapaus, silloin kun se on kopissa uskallamme käydä nuuhkimassa kopin kaltereiden takaa, mutta jos sen annetaan vapaana liikkua huoneistossa Luca mielummin pitää oman etäisyytensä. Hauskalta se näyttää kun nykyään 4,5kg kissa pelkää kääpiökania :D myöskin vanhan naapurimme 12-vuotias kissa on tullut pojan hyväksi kaveriksi.

Täällä Turussa olemme myös saaneet uuden ystävän pojalle. Ystäväni otti muutamia
kuukausia sitten noin 5-vuotiaan kissan ja olemme käyneet häntäkin tervehtimässä ja hyväksi todenneet. Monia uusia ystäviä olemme siis täällä tehneet :D Palailen taas pojan kuulumisien kanssa :)

24.9.2009 Hei, ajattelin tässä nyt hiukan laitella pojan kuulumisia ja muutaman kuvankin. Pianpa tulee jo 2 kuukautta siitäkin kuluneeks kun Luca saapui. Pojalla on mennyt täällä hienosti, kaikki asiat ovat kiinnostaneet ja ruokakin maittanut; ehkä vähä liiankin, sillä on pojalle hiukan kiloja kertynyt mutta ei kuitenkaan liikaa, ja katson kuinka paljon ruokaa annan ja kuitenkin leikin pojan kanssa paljon niin saa siinäkin sitten hiukan liikuntaa. Nyt kun on vielä ollut hienoja ilmoja täällä Turussakin, olisin halunnut viedä poikaa hiukan valjaissa pihalle, mutta sitten olen vain hiukan pelännyt, että jos mieltyy siihen liikaa ja naukuu sitten päivät täällä kun joudun olemaan töissä kun ei pihalle pääsekkään :(

Jouduttiin tuossa hetki sitten käymään eläinlääkärillä, kun huomasin että Luca käy koko ajan hiekkalaatikolla. No eipä onneksi mtn tulehdusta yms. ollut, mutta lääkäri sanoi että voi olla stressiperäistä johon suuret elämänmuutokset vaikuttavat. sanoi, että sopisi hyvin kuvaan kun niin vähän aikaa minulla vasta ollut :) no muutama päivä syötiin kotona kipulääkettä ja oireet kaikkosivat sitten sen tien :) kyllä siinä hiukan jo pelästyi, ja raukka oli niin poloinen kun rauhoittivat sen testien ajaksi, mutta sitten kun koko päivä oli nukuttu niin illalla mentiinkin sitten kahta kauheammin :D Ja muutenkin, kova on poika leikkimään. herään yölläkin joskus siihen, että tapittaa suurilla silmillään ja kurisee normaalin tyyliinsä (sitä ei ole Luca oppinut, että maukuisi, pitää vain sellaista hauskan kuulostaa kurinaa mennessään), ja kun hiukan silmiä raottaa hypää viereen, alkaa puskea ja rupeaa leikkimään!

Imurista emme oikein pidä. Suihku ja sohvan alusta ovat hyviä piiloutumispaikkoja, kun kyseinen kapine otetaan esiin. Siirsin Lucan raapimispuunkin ikkunan viereen ja ennenkuin lähden jonnekkin siirrän vehoja sen verran että pystyy katselemaan kadulle ja ihmisiä. Siellähän poika yleensä makaakin kun takaisin tulen. Hyvää syksyn alkua ! -Anitta

****

Prints on pitkäkarvainen kissapoika Virumaan tarhalla. Prints on 1-2 vuotias ja kastroitu.

Prints on ystävällinen ja rohkea sydäntenmurskaaja!

Prints matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Prints asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Prints on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.