Prinssi

Lisätty sivulle: 2017-10-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Prinssi
8.11.2017 Prinssi ja Panttu saivat yhteisen kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, nuori aikuinen, kotihoidossa Vantaalla

18.10.2017 Prinssi on touhukas parivuotias nuoriherra, joka tuli hoitopaikkaansa yhdessä kaverinsa Pantun kanssa itsestään riippumattomista syistä.

Prinssi esitteli heti kykynsä kaivautua mihin koloon tahansa ja piiloutui uunin alle lokeroon peltien sekaan. Samana iltana kaveri kuitenkin reipastui ja on ollut oma hurmaava itsensä siitä lähtien. Prinssi on hyvin leikkisä ja vauhdikas eikä mitkään määrä leikkiä ole ikinä tarpeeksi, vaan leikkikaverit ja lelut luovuttavat aina ennen Prinssiä. Rasavilli poika etsiikin uusia leluja jatkuvasti ja on kova tutkimaan paikkoja. Hoitajan parvisängyn piti olla kielletty paikka, mutta kun ihminen menee sinne yöksi, on Prinssinkin päästävä. Täysin umpeen muurattu kulkureitti ei ollut mikään este, kun Prinssi roikkui patjan reunassa ja hivuttautui sänkyyn. Prinssi voitti sen erän ja pääsi nukkumaan ihmisen viereen. Ihmisten läheisyys onkin kiva juttu, kunhan poika vaan malttaisi olla hetkenkään paikoillaan. Joka aamu täytyy tulla tervehtimään kehräyksien kera ja seurata tiiviisti kyljessä joka asiaa.

Välillä Prinssi innostuu pureskelemaan ihmisten varpaita leikin toivossa, mutta tapa on vähentynyt, kun ihmiset eivät ilahdukaan leikistä. Prinssi saattaa syödä kaikenlaista tavaraa ja tiputella esineet pöydiltä kun tylsyys iskee.

Aktiivinen koti ja reipas kissakaveri olisi Prinssin toive. Prinssi voisi muuttaa myös samaan kotiin kaverinsa Pantun kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.
KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.