Prinsessa

Lisätty sivulle: 2007-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Prinsessa
11.10.2007 PRINSESSA MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

NAARAS, noin 3kk (syyskuussa 2007)

16.9.2007 Viisi pentua, Pikku-Ukko, Penni, Puppe, Prinsessa ja Pepi odottavat kovasti omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Nämä viisi pentua ovat varttuneet mökillä kaupungin ulkopuolella. Syksyllä ihmiset ovat lähteneet omille tahoilleen ja hylänneet pennut tyhjenneille mökeille. Jos niitä ei oltaisi otettu sieltä turvaan, niin ne kuolisivat nälkään ja kylmyyteen.

Nyt pennut ovat noin 2,5-3 kuukauden ikäisiä:
2 punaista poikaa
1 raidallinen poika
1 kolmivärinen tyttö
1 pörröinen musta-ruskea poika

Kaikki ovat aivan erinomaisia kissoja, luottavaisia, kilttejä ja rauhallisia, vain pörröinen poika on arka. Ne tykkäävät istua ihmisen sylissä ja laulaa laulujaan. Punaiset pojat tykkäävät kovasti siitä, että niitä silitellään vatsasta. Pennut ovat valmiita lähtemään omiin koteihinsa.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.