Prinsessa Sydänsykkyrä

Lisätty sivulle: 2008-01-31

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Prinsessa Sydänsykkyrä
2.3.2008 PRINSESSA SYDÄNSYKKYRÄ MUUTTI OMAAN KOTIIN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

NAARAS, noin 2,5kk (tammikuussa 2008)

31.1.2008 Prinsessa Sydänsykkyrä ja Prinssi Sydänsykkyrä ovat kotihoidossa Tallinnassa.

Kertomus Tallinnasta: “2,5kk sisarukset. Ällistyttävä, kuinka kauniit ja poikkeukselliset pennut!

Veli- color-point ruskea värillinen, valkoiset tassut ja nenä, tummaruskeat korvat ja häntä, silmät ihan kuin vaalea kahvi. Sisko- color-point sinihopea värillinen, sinisilmänen printsessa.

Luonnolta erittäin hellät ja rakastavat, suutelevat kaikkia vieressä olevia ihmisiä ja kissoja. Reippaat, leikkisät ja iloiset pennut. Tulevat luoksesi kuin kutsutaan ja ovat todella kiitolliset hyväilystä ja huolesta.

Musta koditon kissa synnytti poikaset talojen välissä, 20-senttisessä raossa- ei hyvin sopiva, kylmä ja kivinen paikka, missä tuuli vetää kuin piipussa. Onneksi 1,5kk pennut pääsivät kotihoidoon ja voivat nyt nauttia lämpöä. Mutta vaikeat ajat jättivät oman jäljen: Pennujen kävelytapa oli omituinen ja kömpelö ja lääkärissä selvisi että takakäpälöin polvijääntet olivat heikot.
Ei hätää! Hyvää hoito ja vitamiinirikas ruoka on auttanut ja oireet on jopa lieventynyt. Ortopeedin ennuste on optimistinen- ei ole mitään esteitä parantumiseen eli pennut saavat täysin terveeksi.
Mutta!
On eräät säännöt noudattavaksi- laadullinen ja ravitseva ruoka (liha, kana, rahka, Hills, Eagle Pack, Bosh) ja vitamiinit. Vammojen vältellyksi olisi hyvä jos uudessa kotissa ei olisi pieniä lapsia ja koiria. Vanhemmat ja rauhalliset kissat ovat OK.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.