Prinsessa Leia

Lisätty sivulle: 2012-09-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Prinsessa Leia
29.11.2012 PRINSESSA LEIA MUUTTI OMAAN KOTIIN TURKUUN

***

Kuulumisia omasta kodista:

22.12.2012 Tämä neiti on ihan mahtava tyyppi, seurallinen ja leikkisä, ja tosi reipas kisu. Kaikki meillä käyneet vieraat on otettu reippaasti vastaan jo ovella, ja kaikenlaiset uudet tuttavuudet kiinnostavat. Liitteessä pien kuvakollaasi, jonka kuvat ovat ystäväni Tanjan ottamia. Kuvissa Leia näyttää vähän mutrua naamaa, mutta ilman kameranlinssiä nenän edessä se on iloinen ja juttelevainen. :) Kiitokset Leiasta ja mukavaa joulunaikaa!

***

AIKUINEN NAARAS, n. 1-2v., kotihoidossa Vantaalla

20.11.2012 Pienikokoinen ja pirtsakka Leia oli kuvaajan visiitistä niin innoissaan ettei oikein malttanut poseerata, mutta lisätty kuitenkin pari uutta kuvaa söpöläisestä!

13.11.2012 Leia murunen joutuu olemaan yksin hoitohuoneessa, sillä kotihoitopaikan nuorin kisu, joka on samaa ikäluokkaa, vaanii prinsessaa. Hoitopaikan muiden kissojen sekä koirien kanssa ei moista ongelmaa ole.

1.11.2012 Prinsessa Leian “mammavaihde” on vihdoinkin päättynyt ja suloinen leikkisä neitonen on kuoriutumassa kotelostaan. Lelujen käyttöä on opeteltu ja fiksuna tyttönä Leia onkin oppinut sukkelaan :D Neitokainen on myös löytänyt sisäisen rukkinsa ja alkanut kehräämään. <3

31.10.2012 Prinsessa Leia on nyt steriloitu ja neiti on valmis muuttamaan omaan kotiin.

26.10.2012 Leian lapset ovat jo lähteneet maailmalle ja nyt olisi mamman vuoro. Uudessa kodissa voi olla kissoja tai koiria, mutta Leia pärjäisi varmasti pelkästään ihmisseurassakin.

17.10.2012 Prinsessa Leia on nuori emo, eläinlääkärin arvion mukaan 1-2 vuoden välillä. Alusta pitäen Leia on ollut ystävällinen, muttei niinkään läheisyyttä kaipaava. Nykyään selkeästi hakeutuu lähemmäksi makoilemaan ja tulee herkemmin hakemaan silityksiä ja rapsuja. Sylikissaksi Leiasta ei vielä ole, mutta ei sekään ole pois suljettu. Leia seurailee katseellaan huiskalelujen liikkeitä, kun pikku padawaneja leikitetään, joten neitosesta saattaa vielä leikkisä tyttö kuoriutua. Neitonen on kotihoitopaikassaan ollut tekemisissä koirien sekä toisten kissojen kanssa, eikä ole ollut niistä moksiskaan.

23.9.2012 Prinsessa Leia saapui pentujensa, “pikku padawanien” kanssa kotihoitoon elokuun puolessavälissä.

Prinsessa Leia on hyvin rauhallinen ja kärsivällinen emo. Leia tulee useimmiten hoitohuoneen ovelle vastaan tervehtimään, jonka jälkeen etsii mukavan paikan, seuratakseen pikku padawanien ja hoitotädin touhuilua. Leialla on suuret silmät, jotka yhdistettynä kulmikkaaseen päähän tekevät Prinsessa Leiasta eksoottisen kauniin kissakuninkaallisen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.