Prima (nyk. Jesper)

Lisätty sivulle: 2009-08-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Prima (nyk. Jesper)
6/2010 Prima sai kodin Hyvinkäältä.

***

Leikattu uros

13.3.2010 Nykyään Prima hakeutuu jo itse kotihoitajan luokse rapsuteltavaksi. Vieraita ihmisiä Prima kuitenkin edelleen karttelee ja poika vaatiikin aikaa voidakseen luottaa uusiin ihmisiin. Prima on kastroitu.

14.12.2009 Prima etsii edelleen sitä omaa, suht rauhallista kotia itselleen.
Prima ei edelleenkään hakeudu itse ihmisen luokse (paitsi ruoka-aikaan:D), tosin se kyllä makoilee samalla sohvalla/sängyllä ihmisen kanssa, syliin tai rapsutuksia vastaanottamaan se ei kuitenkaan edelleenkään omatoimisesti tule. Prima seuraa hoitokodissa lähinnä kissaystävänsä jalanjälkiä:). Uudessa kodissa tuleekin ehdottomasti olla sosiaalinen kissakaveri Primaa odottamassa.

6.10.2009 Prima jatkaa reipastumistaan:) Tutun ihmisen tulo huoneeseen ei aiheuta enää piiloon menemistä vaan Prima antaa jo silitelläkin itseänsä:) Toiset kissat ovat Primasta edelleen ihania ja varsinkin Julia-kissastani on tullut pikkupojan hyvä ystävä:) Uusia kuvia lisätty.

Prima siirtyi Porista kotihoitoon etelä-Suomeen 30.8.2009

7.9.2009 Prima saapui kotihoitoon viikko sitten ja on tässä lyhyessä ajassa reipastunut jo kovasti. Toki kävelevät ja lähestyvät ihmiset ovat vielä pelottavia ja niille pitää sähistä tai juosta pois paikalta. Mutta kun Priman ottaa syliin rauhoittuu poika hyvin nopeasti ja alkaa tyytyväisen oloisena kehräämään:)

Toiset kissat kiinnostavat Primaa kovasti ja poika olisikin varmasti tyytyväinen mikäli uudessa kodissa olisi leikkikaveri häntä odottamassa. Koiriin ollaan tutustuttu pikkuhiljaa eivätkä nekään ole enää niin pelottavia:)

Prima on madotettu sekä ulkoloishäädetty ja poika käy vielä ennen kotiin lähtöä eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun. Leikatun kissan kulukorvaus on 120€

27.8.2009 Prima, Prisca, Paolo ja Placido on löydetty 23.8.2009 Noormarkusta ja tuotu löytökissataloon. Niiden emoa ei saatu kiinni edes loukulla.Pentujen sukupuolesta ei ole vielä tietoa. Pennut ovat n. 3-4-kuukauden ikäisiä. Yksi on oranssiraitainen, muut kolme ovat vaalean beigeraitaisia, pehmeäkarvaisia.
Pennut ovat aika arkoja tällä hetkellä. Tarvitsevat ihmiskontaktia ja Läheisyyttä, jotta kesyyntyisivät.