Pöysti (nyk. Kake)

7.5.2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sen minkä Pöysti ehkä voimassa ja vauhdissa häviää sisaruksilleen, korvaa se suloisuudessaan ja herttaisuudessaan. Vaikka halihetket sisarusten kanssa muuttuvatkin usein painiksi, Pöysti on sitä mieltä, että peace and love -on aatteena vertaa vailla.

16.9.2018

Pöysti muutti omaan kotiin Helsinkiin Aatos-kissan kaveriksi.

1.9.2018

Pöysti, BeiBei ja Basker syntyivät hämäläisen talon pihapiiriin suuren kissalauman jatkoksi. Reilun kuukauden iässä emo pesueineen lastattiin auton kyytiin ja pääkaupunkiseudulle etsimään omaa kotia.

Pöysti on pesueen pahnanpohjimmainen, mutta korvaa pienuutensa ja hieman hitaamman vauhtinsa olemalla ihan valtavan söpö. Pöysti onkin mamman suosikki. Se on erityisen rakastava pieni kissa, joka huolehtii myös siitä, että sisarusten korvantaukset ovat puhtaat.

Pöysti on suunnattoman utelias pieni sielu, jonka mielestä ihminen ja ihmisen puuhien seurailu on kiehtovaa puuhaa. Se tapittaakin usein hoitajaa hieman hämmentynyt katse pienissä silmissään. Kun vauhti ja energia on purettu, nuori herra viihtyy myös ihmisen lähellä.

Rekku Rescue ei luovuta kissanpentuja perheen ainoiksi kissoiksi. Pöystikin tarvitsee aktiivisen ja leikkisän kissan seuraa voidakseen hyvin.