Porthos (nyk. Edgar)

Lisätty sivulle: 2013-03-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Porthos  (nyk. Edgar)
21.3.2013 Porthos muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Kuulumisia kodista:

5.4.2013 Hei! Kaikki on mennyt kivasti tähän asti. Pesin Edgarin, kun sen turkki haiskahti jotenkin kummalliselle. Puhdasta tuli, eikä tuo edes pahoittanut mieltään, vaan kehräsi tyytyväisenä kun kuivattiin turkkia. Vanha neitikin on pikkuhiljaa heltynyt ja viettää aikaa pikkuisen kanssa; leikit ovat tosin melko vauhdikkaita. En ole ihan varma, yrittääkö vanhempi kissa näyttää pienemmälle kaapin paikkaa, sillä se “lyö” tassulla tätä välillä ohi mennessään. Kissat eivät kuitenkaan käytä kynsiään, vaan läimivät toisiaan tassuilla. Ne juoksevat jahdaten toisiaan ja vaihtavat välillä osia, pysähtyen vaanimaan ja piiloutumaan. Saan leikin kuitenkin loppumaan, jos katson sen menevän liian rajuksi, vanhempi kissa perääntyy kiltisti jos korotan ääntä.

Kun tulen töistä kotiin ovat molemmat kissat ovella vastassa ja odottavat, että lasken tavarat käsistäni, jotta pääsevät tervehtimään. Ne pyörivät ympärilläni naukuen ja pyrkivät syliin silitettäviksi. Tämän jälkeen ne saattavat riehaantua hetkeksi leikkiin, jonka jälkeen otetaan päiväunia. Kissat istuvat mielellään yhdessä ikkunalaudalla seuraillen pihan tapahtumia. Edgar on innostunut vedestä, ja seuraileekin mielellään vieressä, kun lasken vettä hanasta tai naukuu vaativana oven takana, kun käyn suihkussa. Se leikkii mielellään vesipisaroilla ja saattaa tuijottaa useita minuutteja hanasta valuvaa vettä :D Ostin kissoille myös uuden harjan, Edgarin turkista ei vielä irtoa haituvia, mutta Cherin turkki on saanut aivan uutta kiiltoa harjauksesta. Harmi vaan, ettei neito oikein arvosta kauneudenhoito hetkiä. Mutta, tälläistä meille. :) T: Jenny + Cheri & Edgar

***

Urospentu, noin 3kk (maaliskuussa 2013), kotihoidossa Tallinnassa

6.3.2013 Porthos on hurmaava, pieni, suloinen ja niin ihanan seurallinen, upeanvärinen untuvaturkkinen kissanpentu. Aivan ihana tapaus, niin kiltti ja viaton. Pentu on kasvanut perheen keskellä, öisin nukkuu kissaemon kainalossa ja hoitomamman sängyssä. Tämä pikkuinen kissalapsi on vailla huolehtivaa, pysyvää, sydämellistä loppuelämän kotia.

Kissalapset ovat ruokittu hyvin laadukkalla eläinkaupan ruolla, ovat saaneet asianmukaisen matolääkityksen ja ovat 100% sisäsiistejä molemmat. Nämä suloiset pörröpehmopallot ovat valmiita tassuttelemaan kohti omaa rakastavaa kotia maaliskuussa 2013. Pentujen emo Jessy synnytti pennut ulkona kujalla -20 asteen pakkaseen. Perhe haettiin turvaan sijaiskotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.