Pörri (nyk. Alberto)

2011 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

6.3.2020 Pörri sai oman kodin, missä se perheen ainoana kissana on valloittanut kaksijalkaisten sydämet täysin.

***

Pörri on salonkikelpoinen seurakissa, joka nauttii ihmisten antamasta huomiosta ja hellyydenosoituksista.

3.2.2020

Pörri saapui Rekku Rescuelle kodinvaihtajana itsestään riippumattomista syistä. Pörri otti heti ensimmäisinä päivinä uuden paikan haltuunsa; pyöri asunnossa ympäriinsä ja teki tuttavuutta kaksijalkaisiin. Pörri onkin luonteeltaan oikein reipas ja sosiaalinen kissaherra, joka viihtyy sylissä, rakastaa rapsutuksia ja ottaa jopa vieraat ystävällisesti vastaan. Huomion keskipisteenä oleminen on hänen lempparijuttu, joten uudesta kodista tulisi löytyä paljon kotona aikaa viettäviä kissanpalvojia. Pörri myös pitää leikkimisestä, vaikka hän alkaakin jo kolkutella seniori-ikää. Hiekkalaatikolla asiointi sujuu siististi ja ruoka maistuu tälle herralle enemmän kuin hyvin. Uudessa kodissa tulisikin pitää huoli, että Pörrin figuuri pysyy suuresta ruokahalusta huolimatta mallikkaissa mitoissa.

Etsimme Pörrille kotia, jossa se saisi olla ainoana lemmikkinä. Aiemmassa kodissaan Pörrillä oli tullut epäsopua kodin toisen kissan kanssa, mahdollisesti siksi, että herra ei ehkä halua jakaa omia ihmisiään. Koirista Pörrillä taas ei ole lainkaan kokemusta. Pörri on kiltti ja kärsivällinen, joten se pärjäisi varmasti myös kouluikäisten lasten kanssa, kunhan lapset osaavat toimia kissan ehdoilla ja antaa sille omaa tilaa tarvittaessa.

Uuden kodin tulisi sitoutua viemään Pörri säännöllisiin seniorikissan terveystarkistuksiin ja tarvittaessa hammashoitoon. Kerromme tästä mielellämme lisää yhteydenottolomakkeen kautta tai soittoaikana.