Poppy

01/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.11.2020 Poppy muutti siskonsa Beanin kanssa yhteiseen kotiin Helsinkiin Kiti-kissan kaveriksi.

***

Poppy on sosiaalinen ja leikkisä tyttökissa, joka etsii kotia siskonsa Beanin kanssa.

22.10.2020

Poppy saapui sijaiskotiin yhdessä siskojensa Beanin ja Zeldan kanssa Kankaanpään eläinsuojelusta. Kissat tulivat luultavasti kissapopulaatiosta, ja olivat tullessaan likaisia ja arkoja. Aluksi kolmikko oli Rekkujen sijaiskodissa hyvin peloissaan ja arasteli lähestyvää ihmistä. Kolmikko viettikin ensimmäisen viikkonsa pesukoneen takana piilossa. Sen jälkeen sekä Poppy että siskonsa ovat rohkaistuneet huomattavasti.

Poppy on sisaruksista sosiaalisin ja rohkein. Ensimmäisen viikon sijaiskodissa hän vietti ihmisiltä piilossa, mutta on sen jälkeen seurannut sijaiskotinsa ihmisiä kaikkialle. Poppystä on mahtavaa olla mukana kaikessa, mitä sijaiskodin ihmiset tekevät! Poppysta on kuoriutunut alun ujostelun jälkeen läheisyyttä rakastava sylikissa, jonka lempipuuhaa on ottaa päiväunet sijaiskodin ihmisten sylissä. Poppy tykkää myös huiskaleluilla leikkimisestä, pallojen jahtaamisesta sekä siskonsa Beanin kanssa peuhaamisesta.

Rapsutukset Poppy ottaa mielissään vastaan, mutta vastaa niihin usein hellästi näykkimällä ja saattaa joskus tarttua kynsillä leikkimielisesti kiinni ihmisen kädestä. Tästä syystä Poppy ei sovi kotiin, jossa on kovin pieniä lapsia. Uudet ihmiset ovat Poppyn mielestä edelleen pelottavia, joten Poppy ei välttämättä sovi myöskään sellaiseen kotiin, jossa käy paljon vieraita.

Poppy on sijaiskodissa osoittautunut kaikkiruokaiseksi kissaksi, joka syö hyvällä ruokahalulla kaiken eteen tuodun ruoan. Poppyllä kuitenkin todettiin eläinlääkärissä pienimuotoista ihottumaa ja korvien kutinaa, joten jatkossa Poppyn ruokavaliossa tulisi suosia hypoallergeenista ruokaa.

Summary in English

Poppy is a social and playful young cat looking for a home with her sister Bean. She’s really curious about things and likes to be a part of everything that’s going on in the household. She loves cuddles and taking naps in the laps of the foster parents. Although she likes to be petted and scratched, she might return the favor by gently biting or lovingly digging her claws into your skin. This is why we don’t feel like a home with small children would be a suitable match for Poppy. Also she’s still a bit timid around new people so if you have a lot of guests coming and going, Poppy might be too scared of that.