Poppy

Lisätty sivulle: 2015-12-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Poppy
4.1.2016 Poppy sai kodin koiran kaverina Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

19.12.2016 Meidän perhe sai Poppyn kotiin noin vuosi sitten ja kaikki on mennyt paremmin kuin hyvin. Poppy on varmasti maailman kiltein kissa, kukaan ei meinaa uskoa, että mulla on kissa kun ei ole raapimisjälkiä koskaan. Koira ja kissa tulevat erinomaisesti toimeen keskenään ja koti jaetaan yhdessä niin nukkuessa, leikkiessä kuin syödessäkin. Kiitos sinulle, että jaksoit etsiä meille oikean kissan. Olen varmasti onnekkain kissanomistaja.
Laitoin muutaman kuvan mukaan.

11.1.2016 Täällä menee oikein hyvin. Poppy on aivan ihana ja utelias pikku pentu. Syö oikein hyvin nappuloita, märkäruokaa ja raakaravintoa. Nukkuu mamin kanssa ja varsinkin aamuisin ja iltaisin on hyvin hellyydenkipeä ja mamikin saa pusuja Poppylta. Illalla alkaa Poppyn oma ralli ympäri asuntoa, jota kestää yleensä siihen asti, että Poppy pistetään huoneeseen nukkumaan. Koiran kanssa sujuu suhteellisen hyvin ottaen huomioon, että vasta viikko on kulunut, pusut on vaihdettu ja samassa huoneessa pärjätään. Russeli on hieman innokkaampi tutustumaan kuin Poppy ja välillä Poppylta pääseekin koiramaiset murinat, jos liian lähelle menee. Kaiken kaikkiaan yllättävän nopeasti Poppy on sopeutunut ja halunnut tutustua muuhun perheeseen, Poppyn ehdoilla on kuitenkin menty.
Juuri oikea kissa meidän perheeseen, kiitokset suuret!

***

Leikattu naaraspentu, synt. 08/2015, kotihoidossa Helsingissä.

21.12.2015 Poppy on erittäin kaunis harmaavalkoinen tyttöpentu. Nimensä se sai hennon luonteensa vuoksi Unikon kukasta englanniksi käännettynä. Poppy on omistautumista vaativa kissa. Tutustuttuaan rauhassa ihmiseen se tulee lähelle, kehrää rapsutettaessa, ja jopa nukkuu kyljessä kiinni. Poppy aristelee vieraita ihmisiä, ja äkkinäisiä liikkeitä. Poppy on kova tyttö syömään, ja leikkimään, kunhan ensin on ehtinyt tottua leluun ja kissakaverien riehumiseen. Ajan kanssa ja omistautumisella tästä kissanpennusta kuoriutuu varmasti erittäin sosiaalinen ja hellyyttä kaipaava kissa. Poppy kaipaa kotia, jossa osataan antaa aran kissan reipastumiselle. Poppyn kodissa voisi olla reipas tyttökissa kaverina. Poppy on edellisessä hoitopaikassaan tykännyt myös kovasti koirasta, joten koirakaverikin voisi tulla kyseeseen.

Poppy, Ekko ja Elise ovat latokissan pentuja, jotka saapuivat kotihoitoon Helsinkiin Somerniemeltä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.