Pöpperö (nyk. Verneri)

Lisätty sivulle: 2007-08-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pöpperö (nyk. Verneri)
8.9.2007 PÖPPERÖ PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

3.11.2007 Heipä hei, Rekkurescuen väki! Terveiset Helsingin Kalliosta Anulta ja “Pöpperöltä”. Pöpperön nimi on tosin vaihtunut Verneriksi ja ikää ja varsinkin kokoa karttunut valtavasti lisää=)

Vernerihän muutti Helsinkiin 8.9.2007, jolloin se oli pieni, isovatsainen, arka mutta hellyydenkipeä pikku pillikaula. Kotonani Verneriä odotti tuleva tyttöystävä Minerva, siro samanikäinen löytömaatiainen. Alussa Verneriä ujostutti ja pari ensimmäistä päivää meni sänkyni alla lymytessä ja Minervan ääntä oven takaa kuunnellen, mutta vähitellen pari löysi toisensa ja siitä lähtien yhteiselo on sujunut! (pikku asuntoani tuhotessa;) )

Alussa Verneri hotki ruokaansa, arasteli kummallisia ääniä ja äkillisiä liikkeitä mutta nykyään se on oikea sohvaperuna joka saattaa heittää pitkäkseen vaikka keskelle keittiön lattiaa jos sikseen tulee… Vatsankin pömpötys on tasaantunut, vaikka edelleen ruoka maistuu herralle erittäin hyvin =)

Vernerillä on mahtava puolipitkä, tuuhea karva ja vaaleansiniset silmät, sekä erittäin sosiaalinen ja hellyydenkipeä luonne. Sitä on epäilty turkkilaiseksi angoraksi näiden luonteen- ja ulkonäköpiirteiden vuoksi. Verneri on kyllä luonteellaan ja ulkonäöllään valloittanut kaikkien sydämet!

Vernerillä ja Minervalla on “hoitopaikka” vanhempieni luona maalla, jossa myös nämä oheiset kuvat on otettu (toisinaan käymme vierailulla maalla ja viimeksi kun olin lomalla kaksi viikkoa oli Verneri siellä hoidossa). Maalla Verneri viihtyy hyvin Minervan sekä vanhempieni koiran ja kissavanhuksen kanssa, ja on kerännyt jo monia ystäviä hellyydenkipeällä asenteellaan…. Kaupungissa Verneri harvoin ulkoilee, mutta maalla se aina haluaa päästä kuistille ihmettelemään maailmaa. Minerva on tosin Verneriin verrattuna paljon rohkeampi ja uteliaampi, Verneri keskittyy useimmin vain ihmisten ympärillä pyörimiseen ja köllöttelyyn, ns. hovielämään =) Yhdessä Minerva ja Verneri tulevat hyvin toimeen ja ovatkin jo vakiintunut pariskunta.

Verneri kastroitiin ja rokotettiin 3.10. Ollut terve kaikin puolin, alussa madotin useaan kertaan mutta en ole huomannut matoja eikä myöskään sieni-infektiosta ole ollut merkkejä.

Olisi mielenkiintoista saada Vernerin sisarusten omistajien yhteystiedot ja vaihtaa kuulumisia (samaan aikaan Suomeen Vernerin kanssa tulivat tämän sisarukset Pöö ja Pöpö). Itsestäni tuntuu ainakin että Verneri on aivan eri katti kuin se jonka hain silloin satamasta….. =)

Kiittäen vielä ihanasta elämänkumppanista,
syysterveisin Anu Kotamäki ja Minerva-kissa

****

UROS, noin 3kk (elokuussa 2007)

24.8.2007 Puolipitkäkarvainen Pöpperö on kotihoitajan mukaan sosiaalinen nuori herra, eikä tämä katti ole tosiaan ulkonäölläkään pilattu. Odottaa omaa kotia sisartensa Pöön ja Pöpön kanssa kotihoidossa Tallinnassa.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.