Poppeli (nyk. Loki)

Lisätty sivulle: 2017-07-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Poppeli (nyk. Loki)
28.8.2017 Pihlaja ja Poppeli muuttivat yhteiseen kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

25.4.2018 Tässä olisi hieman synttäri kuulumisia kissa veljeksiltä: Meillä on tänään arvioiden mukaan syntymäpäivä. Ollaan jo isoja yksivuotiaita poikia. Äiti haki meidät viime syksynä hoitopaikasta luokseen ja heti alkuun oli ongelmia ruuan suhteen sillä masumme oli tosi herkkiä, mutta ajan myötä sopiva ruokavalio onneksi löytyi. Saimme myös uudet nimet Odin (ent. Pihlaja) ja Loki(ent. Poppeli). Meistä myös kuoriutui erittäin karismaattiset kollit; Odin rakastaa pusuttelua ja huomiota ja Loki rakastaa olla kameran edessä. Kuvia äiti ottaa meistä vähän liikaakin.

Meijän lempipuuhaa on höyhenviuhkan jahtaaminen, se on aivan mahtavaa. Ei vaan osata oikein lopettaa leikkimistä vaikka alkaisi jo hengästyttää niin äiti joutuu piilottaamaan lelun.

Meillä menee tosi hyvin ja ollaan terveitä ja pirteitä kissejä.

***

Urospentu, leikataan, synt. 4/17, luovutus aikaisintaan 30.7., kotihoidossa Vantaalla.

19.7.2017 Perhe Puu eli Saarni-emo pentuineen on tullut Rekkujen hoiviin isommasta kissapopulaatiosta. Kiltin ja kesyn emon pennut ovat vielä hieman arkoja mutta rohkaistuvat kovaa vauhtia. Pennut Paju, Pihka, Pihlaja ja Poppeli ovat syntyneet arviolta huhtikuun loppupuolella ja valmiita muuttamaan uuteen kotiinsa heinäkuun lopussa. Niin Saarni kuin pennutkin näyttävät tulevan toimeen koirien kanssa, ainakin ne ovat innokkaasti ovella haistelemassa niitä, kun tilaisuus tulee.

Poppeli on porukan reippain poika. Se tulee heti ovelle vastaan ja heittäytyy selälleen rapsutuksia kerjäämään. Mikäli hoitaja on liian hidas tai ei huomioi tarpeeksi, Poppeli tarraa jalkaan kiinni, jotta varmasti saa ansaitsemansa huomion. Hassu poika viihtyy myös pötköttelemässä hiekkalaatikossa eikä hätkähdä, vaikka sitä siinä samalla siivoillaankin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.