Poppanen Pärre

Lisätty sivulle: 2012-06-08

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Poppanen Pärre
19.6.2012 Pärre Poppanen muutti omaan kotiin Helsinkiin Ramses-kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.9.2012 Rakkaalla lapsella on monta nimeä, niin myös meille kesällä muuttaneella Pärre-Pärsky-Myrsky-Vauva-Ipana-Epeli-Poppasella. Poikanen ei tosin ole mikään ihan vauva enää – neljän kilon rajapyykki meni rikki vastikään vaikka ikää on vasta himpun alle puoli vuotta ja painimatsit Ramseksen (ent. Robert Redford) kanssa käyvät koko ajan tasaväkisemmiksi. Ensialkuun poikien seuranpito rajoittui lähinnä yhdessä remuamiseen, mutta vähitellen ollaan jo ruvettu puskemaan ja pesemäänkin kaveria varovaisesti.

Ruoka siis maistuu, ja vauhtia riittää. Pahemmilta tuhoilta on ihme kyllä vältytty, vaikka pojat välillä pistävätkin tassua toisen eteen sellaisella jytinällä, että talo tärisee. Pentuaikojen riemuloikat milloin mihinkin vesiesteeseen (wc-pytty, lavuaari, vesikupit, kastelukannu, suihku jne) ovat vähitellen vaihtumassa vaivattoman oloisiin mahtihyppyihin korkeimpienkin hyllyjen ja jopa ovien päälle, joten kissavapaiden tasojen aika taloudessa lienee tältä erää ohi.

Kovin karskia äijää ei tuosta halikakarasta taida koostaan huolimatta kasvaa. Kissamaisempien touhujen ohella sisustaminen (=tavaroiden raahaaminen milloin minnekin) ja etenkin sängyn petaaminen kuuluvat pojan päivittäisiin lempipuuhiin. Kilttinä poikana Pärsky ei kaihda muitakaan kotiaskareita: innokas apulainen osallistuu mielellään myös pölyjen pyyhintään, tiskaamiseen ja lattioiden moppaamiseen, jos vain saa tilaisuuden.

Viikonloppuaamuisin lehdet luetaan yhdessä isäntäväen kanssa, mieluiten keskellä aukeamaa makoillen, arkisin autetaan töihin lähtijöitä. Koeta siinä sitten ehostautua ripsiväriharjaa hurjasti pyydystävä kissa pään päällä keikkuen. Tuntuu että Pärsky tekee kaiken mihin ryhtyy aina yhtä suurella sydämellä – osallistuu isäntäväen puuhiin, remuaa Ramseksen kanssa, seikkailee itsekseen tai nokostelee siellä mihin milloinkin sattuu vauhti hidastumaan.

11.9.2012 Lisätty hoitotädin kyläkäynnillä ottama kuva suloisesta Pärsky-pojasta. :D

***

Leikattu urospentu, noin 10 vkoa (luovutusikä 12 vkoa), kotihoidossa Vantaalla

8.6.2012 Kummikissanpennut, Pikku-Poppaset, lähestyvät luovutusikää hurjaa vauhtia. Pojat on juuri kastroitu ja tytöt steriloidaan ensi viikolla. Koko kahdeksan pennun poppoo on täynnä reipasta pentuenergiaa!

Tästä klikkaamalla pääset lukemaan lisää Poppasista.

KULUKORVAUS LEIKATUSTA kummikissanpennusta on 150€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.