Poppana (nyk. Sindi)

Lisätty sivulle: 2013-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Poppana  (nyk. Sindi)
10.10.2013 Poppana ja Onnimanni saivat kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kotoa:

20.6.2014 Kamu on nykyään tuplasti Sindin kokoinen eli meillä on komea poika ja söpö pieni tyttö :)

Ovat kotiutuneet tosi hyvin ja aivan erottamattomat. Sindi on selvästi arempi, mutta aamuisin tulee rinnan päälle kehräämään ja haluaa silitystä. Kumpikaan ei tule kovin mielellään itse syliin mutta hakeutuvat aina lähelle. Lapset “ruttuun rakastavat” kissat päivittäin ja iltaisin onkin tapana, että kissat ovat lasten sängyissä niin kauan, kunnes muksut nukahtavat ja sitten tulevat vielä olohuoneen puolelle leikkimään.

Aivan uskomattoman ihana parivaljakko <3

18.10.2013 Tuo ihana parivaljakko on aivan käsittämättömän suloinen. Nukkuvat aina tosi lähekkäin toisiaan ja herättyään Sindi kutsuu pienellä maukaisulla Kamun leikkimään. Vauhtia ei tästä perheestä puutu :) Eilen meille saapui Zooplussasta hieno raapimispuu ja näytti olevan kissoille niin mieleinen, etteivät malttaneet tulla koko illan aikana pois. Laitan mukaan vielä pari kuvaa heistä yhdessä.

17.10.2013 Viime viikon torstaina tulimme yhdessä kotiin illansuussa ja meitä kaikkia jännitti varmasti aika lailla, miten yhteinen elämä alkaa sujumaan. Ensimmäinen tunti oli tutustumista ja sen jälkeen oli täysi leikki ja tohina käynnissä :) Poppana arasteli alussa enemmän, Onnimanni oli heti tosi rohkea. Saman illan aikana saimme jo Poppanaakin rohkaistua lisää ja ennen nukkumaan menoa olimme jo kaikki yhdessä leikkimässä.

Jo ensimmäisestä yöstä lähtien kisut ovat nukkuneet minun ja Kaitsun sängyssä ja voi sitä kehräämisen ja puskemisen määrää <3 Jokailtainen kissojen leikkipaini ennen nukahtamista on ihanaa katseltavaa ja selvästi kisutkin ovat jo tottuneet siihen, että sen jälkeen on aika rauhoittua unten maille. Aamulla emme nykyään tarvitse enää herätyskelloa, kun hurina ja paini jatkuu klo 6 aikoihin mutta täytyy sanoa, että mukavampaa tapaa herätä ei ole :)

Olimme jo alun perin miettineet, että todennäköisesti vaihdamme kissojen nimet, kun ovat virallisesti meidän. Näin kävikin. Onnimanni on nykyään Kamu ja Poppana on Sindi.

***

Leikattu naaraspentu, noin 10 viikkoa (16.9.). Kotihoidossa Vantaalla.

7.10.2013 Poppana on nyt leikattu ja sitä ollaan menossa katsomaan.

21.9.2013 Poppana siirtyi kavereineen hoitoon Vantaalle. Poppanan leikkausta jouduttiin siirtämään pari viikkoa eteenpäin antibioottikuurin vuoksi.

16.9.2013 Antero, Poppana ja Onnimanni tulivat Rekkujen hoitoon Turusta.

Poppana on oikein sosiaalinen pieni kissaneiti!

Poppana on pieni prinsessa neiti, ja häntä tötteröllä juoksee kavereidensa perässä, usein tuppaa jäämään vähän jalkoihin. Neiti on vielä kovin pieni, ja tästä ei välttämättä kovin isoa kissaa tulekkaan. Poppana on ihan ylisöpö postikorttikissa ja toivottavasti pääsee omaan kotiin prinsessaksi prinsessan paikalle. Poppana on tottunut kouluikäisiin lapsiin hoitopaikassaan eikä pahastu kissakavereistakaan.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.