Pöpö

Lisätty sivulle: 2017-03-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pöpö
9.4.2017 Pöpö muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Leikattu uros, nuori aikuinen.

29.3.2017 Pöpö on asustellut Rekku Rescuen kotihoitopaikassa nyt kuukauden verran ja on hurmannut kaikki! Se on reipas ja leikkisä ja myös melkoisen komea nuori herra. Pöpö nauttii todella paljon silityksistä, mutta liika on sillekin liikaa. Kun kiintiö on täysi, se vaihtaa paikkaa. Melko hiljainen poika Pöpö on, mitä nyt ruoka-aikaan on asiaa. Silloinkaan maukuminen ei ole kovaa. Pöpön tarkka ikä ei ole tiedossa, mutta virtaa sillä riittää niin paljon, ettei kovin montaa vuotta voi olla mittarissa.

Pöpö etsii kotia, missä sille olisi toinen leikkisä kollikissa kaverina. Pöpö sopii myös lapsiperheeseen, missä lapset ovat tottuneet olemaan eläinten kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto) tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.