Pompula (nyk Anakin)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pompula (nyk Anakin)
1.7.2006 POMPULA PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

1/2007 Terve! Anakin (Nana) on ollut mulla nyt viime kesäkuusta saakka. Se on kyllä niin sulonen kissa. Kun Nana tuli mun luokse, niin pari ensimmäistä päivää se oli piilossa enkä nähnyt sitä ollenkaan. Annoin sen sitte olla ihan rauhassa omassa huoneessa ja vein ruokaa lisää aina kun edelliset loppui. Parin päivän päästä löysin sen piilopaikan, koska se maukui omaa emoaan. Ajattelin, että jos maukuisin takas, niin se olettaisi, että oon sen emo ja niinhän siinä sitten kävi! Sen jälkeen se ei pelännyt enää mua eikä muitakaan keitä sitä kävi kattomassa.

Meillä on Nana lisäksi 3 muuta kissaa (Myy 10v, Kiksu 6v ja Piipi 4v) ja vähän pelotti, että miten ne reagois uuteen kissaan. Ekan kerran kun ne näkivät toisensa, meidän vanhin kissa näytti sille että kuka on pomo. Onneksi Nana ei sitä pelästynyt. Hyvin kaikki kissat nykyisin tulee toimeen, jos ei lasketa sitä, että sillä on vanhimman kissan kanssa kokoajan valtataistelu. Se nyt on hyvin ymmärrettävää, koska muut kissat ovat narttuja ja Nana on uros. Eli kaikki on mennyt hyvin.

Nana on erittäin sosiaalinen ja energinen luonne. Heti aamusta se alkaa aina jutella ja ilmoittaa heti, kun sen on nälkä tai tylsää. Nana on myös oppinut jotain pyyntöjä kuten ”ei saa mennä sinne”, ”alas” ja ”tule tänne”. Se tottelee vain silloin niitä kun pyytää kiltisti  Nana on todella itsepäinen kissa. Se tekee mitä haluaa milloin haluaa. Mutta ei se haittaa, koska Nana on niin suloinen, ettei sille voi koskaan sanoa ei! Nana on kanssa oppinut avaamaan ovia. Se saa ekalla hypyllä oven aina auki!

Vaikka Nana on vasta 10kk se on jo kasvanut todella isoksi. Painaa 6kg ja on jo kookkaampi kuin meidän vanhin kissa. Kuvasta näkee, että Nana (vas.) melkein kaksi kertaa suurempi kuin Piipi. Saa nähdä kuinka iso siitä tulee ja saako se vietyä vallan Myyltä! KIITOS teille RekkuRescue

Terveisin Maija ja kissat!

****

UROS, toukokuun 2006 alussa noin 2,5kk (luovutusikä 3kk)

Pompula on 2-2,5 kk ikäinen nuori herra. odottaa Tallinnassa kotia.