Pomppu

Lisätty sivulle: 2013-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pomppu
17.2.2014 Pomppu muutti omaan kotiin Järvenpäähän.

***

Leikattu uros, noin 2v. kotihoidossa Vantaalla.

Kuulumisia kotihoidosta:

10.2.2014 Pomppu kotiutui hoitopaikkaansa hetkessä ja nauttii nyt täysin rinnoin säännöllisestä ruokatarjoilusta ja lämpimästä kodiata. Pomppu on rento ja ihmisrakas kolli komistus joka tulee toimeen toisten kissojen kanssa sekä tykkää kovasti hoitajan huomiosta.

Pomppu olisi sopiva kissa aikuiseen kotiin jossa voisi olla myös kissakaveri odottamssa.

29.12.2013 Pomppu on upean näköinen ja tosi reipas punainen kolli. Pomppu päätyi löytölään eikä kukaan kaivannut sitä takaisin kotiin, vaikka se oli jo leikattukin. Koska entistä eikä uuttakaan kotia löytynyt olisi Pomppu muuten mennyt lopetettavaksi, mutta se pääsi onneksi Rekku Rescue ry:n hoitopaikkaan. Pomppu on nyt madotettu, rokotettu ja sirutettu ja onkin täysin valmis lähtemään omaan kotiin.

Kuvia tulossa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.