Pomelo

Lisätty sivulle: 2014-01-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pomelo
8.2.2014 Pomelo muutti omaan kotiin Raisioon.

***

Kuulumisia ja kuvia kotoa:

25.11.2014 Elikäs Ihana mutta ujo Pomelo muutti meille jo helmikuussa, meidän silloiseen kolmen kissan laumaan. Pomelo oli tullessaan todella ujo. Mietin jo että näinkö on että se koskaan karistaa ujouden kun ei saanut edes mennä lähelle kun se jo häntä koipien välissä luikki pakoon sängyn alle. Meidän muut kissat Viivi, Vilma ja Viki kovin ihmettelivät että mikäs tuo kaveri on kun ei näy kun harmaa viiru kun Pomelo paineli piiloon. Meillä asustaa myös talon isäntä ja neljä teini-ikäistä poikaa, joten meteliä on välillä enemmän kun riittävästi. Pomelolle oli annettu niin hauska nimi että pojat suorastaan anelivat että eikö voida jättää se Pomeloksi ja näin siis teimme. Ajan kanssa Pomelosta on tullut mitä herttaisin kehrääjä joka touhuu ikään kun olisi vielä pentu. Pomelolla taitaa olla ikää noin 1,5v. Uteliaisuus voittaa usein vaikka hieman saattaa vielä joskus iskeäkin ujous. Mikään sylikissa Pomelosta ei varmaan koskaan tule, mutta tyttö on kova puskemaan ja kehräämään kun sitä silittää. Jos Pomelo haluaa huomiota ja rapsutuksia niin hän heittäytyy jalkojen juureen ja päästää sellaisen hauskan kurr äänen:).

***

Leikattu naaras, synt. 4/2013, kotihoidossa Vantaalla.

3.1.2014 Pomelo on todella kaunis pikkuneiti, joka on vielä ujohko. Herkkujen ja lelujen perässä lähestytään kumminkin ihmistä ja haistellaan vierastakin ihmistä. Pomelon turkki vaatii hoitoa ja neitiä pitääkin totuttaa harjaamiseen. Pomelon uudessa kodissa osataan antaa aikaa sopeutumiselle, mutta osataan myös itse lähestyä kissaa sopivassa määrin, jotta se sosialistuu ja tottuu ihmiseen.

Lisätietoja luonteesta tulossa, kunhan kotihoitaja tutustuu neitiin paremmin.

Papaija sekä kaverinsa Persikka ja Päärynä sekä pennut Passion, Pomelo ja Pepino ovat lähtöisin Etelä-Savosta samasta perheestä. Kissat ovat elelleet ihan kotikissoina, mutta elämä on näitä sen verran heitellyt, että luottamus ihmiseen pitää rakentaa uudestaan pikkuhiljaa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.