Pöllerö-Jussi

Lisätty sivulle: 2016-12-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pöllerö-Jussi
25.4.2017 Pöllerö-Jussi muutti omaan kotiin Helsingissä kahden toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, synt. 8/2016.

17.2.2017 Jusa muuttaisi mielellään jo omaan kotiinsa! Yksi hoitopaikan kissoista ei oikein välitä riehakkaasta pennusta ja olisi mielissään, kun tulisi taas rauha taloon.

5.2.2017 Jussi on reipastunut kovasti sen jälkeen, kun sen veljet muuttivat omiin koteihin. Jusa leikkii ja painii hoitopaikan omien kissojen kanssa eikä anna periksi, vaikka häviäisi painimatsin. Poika on todella sosiaalinen muiden kissojen kanssa. Ihmisiä se edelleen hiukan aristaa, mutta hyppii kyllä kotihoitajan päällä aina kun sitä itseään huvittaa.

Kissoista kokemusta omaava aikuiskoti, joka ei odota sylikissaa, saa Jussista aivan hurmaavan kissan. Kodissa tulisi myös olla Jusalle reipas ja leikkisä kissakaveri tai vaikka parikin.

26.12.2016 Pöllerö-Jussi ja sen veljet Pullero-Seppo ja Löllerö-Sampo sekä sisko Lälläri-Liina on loukutettu marraskuussa Sastamalasta.

Pöllerö-Jussi on vielä melko arka ja tarvitsee harjoitusta esim. sylissä olemiseen. Ihmiset ovat sen mielestä vielä aika pelottavia. Jussi viihtyy hyvin muiden kissojen kanssa ja kaipaa läheisyyttä ja leikkikaveria lajitovereista.

Kaikki pennut ovat uteliaita ja seuraavat mielellään ihmisten puuhia.

Jussi etsii rauhallista kotia, missä sille olisi kaveriksi ja roolimalliksi reipas aikuinen kollikissa. Lapsiperheeseen pentu ei arkuutensa vuoksi sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto) tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun