Poksu-Paavo

Lisätty sivulle: 2013-08-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Poksu-Paavo
9.8.2013 Poksu muutti omaan kotiin Kalle-kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

5.1.2015 Hei, ja hyvää uutta vuotta! Hyvin sujuu kissoilla yhteiselo :) Poksu on vieläkin arka, pelkää kovia ääniä mutta antaa rapsuttaa jo itseään varsinkin ollessaan kylpyhuoneessa. On ottanut kylpyhuoneen “omaksi” huoneekseen ja tykkää nukkua siellä lattialämmityksen takia, ilmeisesti. Viime kesänä vaivasi silmätulehdus, muuten kaikki mennyt hyvin. Poksu on n.5kg, lääkäri kehotti viime keväänä laihduttamaan niin osallistuttiin Royal caninin letkein laihduttaja kisaan, nyt syö vain punnitun määrän royal canin raksuja päivittäiin mutta syö usein Kallenkin ruuat niin ei ole ihan tuo painonpudotus onnistunut.. Kuvista näkee että on melkein Kallen kokoinen jässikkä.

15.8.2013 Lisätty kuvia kodista.

***

Leikattu urospentu, noin 11 vkoa, kotihoidossa Helsingissä.

6.8.2013 Poksu-Paavo on komea ja raamikas kollin alku joka saapui yhdistykselle hoitoon Satakunnasta. Lisätietoja pian.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.