Poju

Lisätty sivulle: 2007-05-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Poju
24.7.2007 Poju muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

UROS, noin 3,5-4 kk (heinäkuussa 2007) / Järvenpäässä

22.7.07 Hurmaava pikku-poika Poju odottelee reippaana omaan kotiin pääsyä. Olisi varmasti mielissään jos uuteen kotiin muuttaisi myös paras painikaveri Typykkä-sisko, tai olisi muuta kissaseuraa tarjolla.

Arvioitu syntymäaika on 24.3.2007. hmisistä sisarukset tykkäävät ja perheen kolmea aikuista kissaa kävivät rohkeasti tervehtimässä heti uuteen paikkaan tultuaan. Molemmat on varsinaisia sylikissoja. Sisäsiistejä ovat ja kynsien leikkuukin sujuu jo melko hyvin.

Poju on leikkisä touhotin, joka ei pelkää lapsia (perheessä 2- ja 4 vuotiaat lapset) vaan leikkii lasten kanssa mm. hiirileluilla. Illalla väsyttyään Poju kiipeää sohvan selkänojalle ja nukkuu puoliksi kotihoitajan olkapäällä, joka ilta.

Noin 1,5 kk sisarukset Tytteli, Typykkä, Poju ja Veli: 2 kissatyttöä- toisella-valkoiset posket (sen häntä on murrettu ja vähän käyrä) ja toisella- nenässä valkoinen täplä. 2 kissapoikaa- musta ja musta-valkoinen.

Talonmies huomasi kellarissa laatikon jossa oli 4 pennua mutta ajatteli että emo-kissa on jossain lähellä mutta ei oolutkaan. 5 päiva pennut olivat nälässa ja karjuivat niin kovin etta yksi rouva kuuli huudon.

Raukat olivat hädin elossa: nääntynyt, kuivunut ja kylmunyt.

Aloitetti hieronta, lämmittely, pullosta ruokkiminen, viikon ajan ne saivat vitamiini-pisteitä- pelastus toiminta tehosi ja pennut alkoivat vähitellen elvyä.

Tänään ne ovat terveet ja hyvänvointiset, iloiset ja leikkiset kissanlapset, ystävälliset ja ihmisrakkaat- ihanat lemmikit.”