Poe (nyk. Lumi)

11.6.2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Poe on saanut nimensä herkkää runopoikaa ilmentävän luonteensa vuoksi. Tästä pennusta saakin varmasti oivan kaverin sohvalle viereen istumaan ja lukemaan kirjaa kanssasi.

21.10.2018

Poe muutti omaan kotiinsa toisen kissan kaveriksi.

1.10.2018

Emo, joka myöhemmin Rekku Rescuen Facebookin nimikilpailussa nimettiin Helläksi, saapui sijaiskotiin noin kahden kuukauden ikäisten pentujensa Raisan, Kodan ja Poen kanssa elokuussa. Nelikko sairasti flunssaa ja pennuilta otetuista testeistä paljastui mykoplasma, jota hoidettiin sijaiskodissa kuukauden ajan antibiooteilla. Onneksemme kaikki paranivat hyvin, joskin vahvoista antibiooteista vatsat ovat vielä sekaisin ja leikkausajat odottavat vatsojen tasoittumiseen. Kotiinlähtöön kolmikko on valmis vasta leikkauksen jälkeen.

Veikeän näköinen Poe on siskoaan Raisaa selkeästi rauhallisempi, mutta intoutuu myös leikkimään hurjasti sulkaleluilla. Poe on pennuista seurallisin, joka nauttii silityksistä ja sylissä nukkumisesta. Niistä tarpeeksi saatuaan hän kuitenkin vetäytyy mielellään omaan rauhaan tai sisarustensa kylkeen.

Kissasosiaalisuutensa vuoksi Poe muuttaa mielellään toisen aktiivisen kissan kaveriksi, joka auttaa häntä pentuenergian ja murrosiän tuskan yli. Hoitotoimenpiteet kuten kynsien leikkuu sujuu tältä pojalta jo kuitenkin hienosti.