Plick

Lisätty sivulle: 2015-11-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Plick
5.12.2015 Plick muutti omaan kotiin Espooseen toisen kissan kaveriksi.

***
Kuulumisia omasta kodista:

7.12.2015 Plick on ollut täällä tosi kiltti ja reipas. Kaikki tarpeensa on tehnyt laatikkoon, ei ole tuhonnut asioita tai nakertanut johtoja (ainakaan tietääkseeni), tutkii innoissaan asioita ja eroahdistus maukumisetkin on jääneet aika vähälle. Vähän aikaa itkee silloin kun se jätetään olkkariin yksin, mutta jo viime yön se vietti siellä yksin melko rauhallisesti (aamulla tosin kaipasi selkeästi leikkiseuraa kun siirryin sinne jatkamaan unia).

Eilen kissat vahingossa näkivät jo toisensa, kun Plick onnistui kampeamaan olohuoneen oven auki teipeistä huolimatta. Marjatta ei ensin kiinnittänyt siihen huomiota, mutta kun huomasi että pentu lähestyi sitä niin sähähti kerran. Plick ei tilanteessa pörhistellyt vaan tuntui, että se olisi tosi innokkaana jo tutustumassa Marjattaan. Marjattakin käy olohuoneen oven takana aina välillä kuulostelemassa mitä siellä tapahtuu, joskus kiinnostuneena ja joskus vähän pelokkaampana. Melko hyvällä mallilla asiat kuitenkin täällä tällä hetkellä ovat :)

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015, kotihoidossa Vantaalla. Luovutus aikaisintaan vkon 48 lopussa.

16.11.2015 Lumikki ja pentunsa 7 kääpiötä saapuivat yhdistyksen hoitopaikkaan pentujen ollessa n. 3-viikon ikäisiä. Tätä ennen Lumikki oli vaeltanut jo muutaman vuoden kesämökkialueella Sastamalassa, kunnes se toimitettiin löytölään vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Onnea tämän poppoon matkassa siis oli, että emo ja pienet pennut pääsivät kasvamaan ja sosiaalistumaan hyvään hoitoon. Kun pennuilla tuli 10 viikkoa ikää täyteen, siirtyi laihassa kunnossa oleva Lumikki-emo toiseen hoitopaikkaan toipuilemaan ja valmistumaan sterilaatiota sekä hampaidenpoistoa varten, sillä sen suu oli päässyt melko huonoon kuntoon.

Pennut ovat rellestävä sakki rakastettavia pikku kääpiöitä, kissakaveri kodissa on näille vipeltäjille ihan ehdoton, tai sisarukset voisivat toki mielellään lähteä pareittainkin omiin koteihin. Kaikki ovat reippaita, leikkisiä ja helposti käsiteltäviä pikku vintiöitä, jotka sopivat varmasti monenlaiseen meneväänkin kotiin. NNimensä kääpiöt Blick, Whick, Glick, Plick, Quee, Snick ja Flick ovat saaneet vuoden 1912 Broadway-näytelmästä.

Plick on tytöistä itsenäisin menijä, tykkää puuhata yhteisten leikkien lisäksi myös omiaan ja osaa olla tomera tyttö.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.