Placido (nyk. Rasmus)

Lisätty sivulle: 2009-08-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Placido (nyk. Rasmus)
1.10.2009 Placido sai kodin Riihimäeltä.

***

Kuulumisia kodista:

7.10.2009 Nyt on sitten melkein ensimmäinen yhteinen viikko takana Placidon alias Pedon ja tätä nykyä Rasmuksen kanssa. Rasmus on ollut tosi positiivinen pakkaus. Ainoastaan ensimmäisenä iltana haettiin sitä piilopaikkaa, mutta heti seuraavana päivänä tuli jo rohkeasti siliteltäväksi. Koirat hän otti heti todella hyvin vastaan. Molemmat koirat saivat nuuskia uuden veijarin hännänpäästä korviin asti eikä poju yhtään sähissyt tai murissut. Aluksi sähistiin siis vain muille kissoille.

Ja sitten alkoi uteliaisuus voittaa ja meidän Rocky-kissapoika kiinnostaa. Rasmus keikisteli siinä Rockyn edessä ja kieri ja pyöri kunnes sai sitten kaverin mukaan leikkimään. Ja nyt nämä kaksi pikkuveijaria nukkuvat jo sylikkäin ja peuhaavat minkä kerkiävät. Koon puolesta arvioisin, että Rocky
on ehkä kuukauden, maksimi kaksi, Rasmusta vanhempi.

Tällä hetkellä ollaan jo kaikkien muidenkin kissakavereiden kanssa hyvää
pataa ja kukkatuhojakin on ehditty tekemään. Sylissäkin suostuu olemaan
hetkisen. Ja oikea kehruukone sitten onkin. Heti kun päästä vähän silittää,
kone lähtee käyntiin.

****

Placido siirtyi kotihoitoon Helsingin seudulle.

Placido on oikein leikkisä pikkuinen, touhuaa sisaruksensa kanssa vauhdikkaasti. Ihmisiä Placido vielä vähän pelkää, mutta tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa.

Prima, Prisca, Paolo ja Placido on löydetty 23.8.2009 Noormarkusta ja tuotu löytökissataloon. Niiden emoa ei saatu kiinni edes loukulla. Pennut ovat n. 3-4-kuukauden ikäisiä. Yksi on oranssiraitainen, muut kolme ovat vaalean beigeraitaisia, pehmeäkarvaisia. Pennut ovat aika arkoja tällä hetkellä.Tarvitsevat ihmiskontaktia ja läheisyyttä, jotta kesyyntyisivät.
Pennut madotetaan ja ne käyvät ennen kotiin lähtöä eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun.

KULUKORVAUS kissasta on 100 euroa.