Pitko (nyk. Jarvis)

Lisätty sivulle: 2012-08-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pitko (nyk. Jarvis)
31.8.2012 Pitko muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***
10.4.2016 Tässä vähän kuulumisia Jarviksesta (ent. Pitko) ja Kermitistä (ent. Moto) .Molemmat voivat hyvin. Sopeutuminen yhteiselämään toisen kissan kanssa kesti monta kuukautta. Nyt yli puolen vuoden jälkeen voimasuhteet näyttävät olevan selvillä ja yhteiselo sujuu hyvin. Ruokimme Jarvista tosin edelleen toisessa paikassa, koska Jarvis syö niin paljon hitaammin ja varovaisemmin kuin Kermit. Kermit on kehittänyt vähän mahaa, joten yritämme vähän muutenkin rajoittaa sen syömisiä. Kermit on edelleen pentumainen ja leikkisä ja todella ihmisrakas. Se tuntuu tarkkailevan koko asuntoa ja kaikkia tapahtumia herkeämättä. Kermit yrittää mahdollisuuksien mukaan myös estää Jarvista saamista ihmisten huomiota osakseen. Noin kerran päivässä Jarvis kyllästyy kastomaan Kermitin temppuilua ja päättää vähän kouluttaa tätä.

***

UROSPENTU, 12 viikkoa (elokuussa 2012), kotihoidossa Espoossa

13.8.2012 Pikkuiset paakkelsit Puusti, Pitko, Pulla ja Pipari löytyivät Satakunnan suunnalta pari-kolmeviikkoisina kääröinä aidanraosta nälkäänsä huutamassa. Pikkuisia ruokittiin löytöpaikallaan ja odotettiin ilmaantuisiko emo pitämään pennuistaan huolta, mutta toiveista huolimatta emo ei paikalle enää palannut. Paakkelsit kiidätettiin siis pääkaupunkiseudulle hoitoon, kotihoitopaikkaan jossa niitä pystyttiin syöttämään ja pissattamaan useamman kerran päivässä sillä omillaan pikkuiset eivät vielä olisi pärjänneet. Kotihoitajan hellässä huomassa paakkelseista on kasvanut reippaat pennut, pitkäkarvaiset pojat Pitko ja Pulla sekä raidalliset tytöt Puusti ja Pipari olisivatkin nyt vain vailla loppuelämän kotejaan!

Pitko on puolipitkäkarvainen, aika iso poika. Komea turkki on ihanan pehmoinen, saattaa vaatia myöhemminkin säännöllistä harjausta. Luonteeltaan kiltti ja halittava, vaikka leikit ovatkin vauhdikkaita.

Paakkelseista löytyy lisää kuvia & keskustelua Rekku Rescuen keskustelufoorumilta TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.