Pitka

26.09.2017

Alkuperä: Suomi

16.2.2018 Pitka muutti Helsinkiin kissakaverin luokse.

19.2.2018 Kuulumisia kodista:

Hei!
Adoptoimme Rekku Rescuelta vuodenvaihteessa pienen mustavalkoisen kissanpojan.
Nyt on toista kuukautta kulunut ja emme voisi olla onnellisempia adoptiovauvastamme! Sisu on mahtavan kaunis ja leikkisä ja sosiaalinen kisu, joka tulee juttuun niin vanhemman kissamme kanssa, että on varsinainen sylikissa. Pikkuhiljaa on alkanut nukkumaan myös itsekseen, mutta useimmiten nukkuu sylissä ja kaikki yöt poski poskea vasten samalla tyynyllä mun kanssa tai sitten jaloissa. Välillä käy isinkin kaulalla kehräämässä keskellä yötä.
Syliin kiivetessään hän heittäytyy ihan veltoksi ja rötköttää siinä kuin mollamaija. Ihastuttava tapaus.
Sisu oli jo kotihoitopaikassaan tottunut maistelemaan lihaa. Hänestä onkin kehkeytynyt melkoinen lihansyöjä. Kun on sydäntä kupissa hän ihan murisee syödessään. Ollaan menty painotuksella 60-70% raakaruokaa ja loput teollista. Kasvanut on hurjasti ja ruokahalu on suunnaton.
Talvisia kehräyksiä ja terveisiä siis Sisulta Rekku Rescuen väelle ja kotihoitajalle joka hoiti Sisun elämän alkuun mitä parhaimmalla tavalla!
Terv. Sisun onnellinen mamma

***

Pitka on pentueen rohkein kissa, se on alusta asti hakeutunut ensimmäisenä uusiin paikkoihin. Se ei ole pelännyt koiria eikä oikein mitään muutakaan. Pitkä on sosiaalinen ja viihtyykin ihmisen sylissä pitkiäkin aikoja.

Pitkalla on napatyrä, joka leikataan kastroimisen yhteydessä.

13.12.2017
Pitka etsii kotia, jossa on reipasta ja leikkisää kissaseuraa tarjolla. Se sopii myös lapsi- ja koiraperheeseen.