Piste

Lisätty sivulle: 2007-01-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Piste
15.9.2007 PISTE SAI KOIN HELSINGISTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

22.6.2008 Piste voi erittäin hyvin. Hänellä meni toista kuukautta ennen kuin kunnolla pystyi sanomaan, että oli kunnolla kotiutunut. Minuun kyllä tottui muutamassa viikossa, kun huomasi minun olevan se joka antaa ruokaa. =) Aluksi Piste ei yhtään tykännyt vieraista, mutta tänä päivänä hän on eritäin seurallinen myös uusia ihmisiä kohtaan. Aluksi vain tutut saivat tulla vähän paijaamaan, mutta vieraammatkin ihmiset tuntuvat mielenkiintoisilta.

Herra syöppö yrittää jatkuvasti tulla syömään samalta lautaselta tai suoraan ihmisten kattiloista eli pitää olla tarkkana. Ruoka-ajat ovat sellaisia mistä ei yhtään neuvotella. Melkein minuutin tarkkudella herra aloittaa varsinaisen naukumisen jos ruoka ei ole ilmestynyt kippoon ajoissa. Joka yö herra vaatii puolet 160cm leveästä sängystä ja nukkuu kyljessä kiinni. Kerran Piste oli hoidossa Mussakan ja Meeruskan luona mutta tämä ei oikein mennyt nappiin. Tosin heti kun Piste pääsi kotiin niin oli taas erittäin tyytyväinen elämäänsä.
Hyvää kesää kaikille rekku rescuen ihmisille.

****

UROS, noin 1v (elokuussa 2007) Turussa

3.6.2007 Pistepoika kaipaa omaa kotia missä toinen kissa kaveriksi. Erittäin seurallinen ja kova poika leikkimään.

Kuulumisia 29.5.2007 Piste saa nyt olla vapaana huoneissa, koska pitää paljon ihmisen seurasta. Koiriin alkaa tottumaan, joskin arkailee vielä. Eritoten nuoremmat koirat jotka koheltaa, ovat kauhistus. Elmerin kanssa menettelee, koska Elmeri antaa olla rauhassa. Toista kissaa kaipaa kovin seuraksi. Piste jota kattimatiksi kutsutaan, on kova poika pyyhkimään pölyjä kirjahyllystä. Samoin tietokoneen näyttö puhdistuu yhdellä hännän huiskaisulla. Piste on tosi ihana ja seurallinen kehruukone, ja aika lailla eloisa pakkaus. Virikkeitä kaipaa ja kiipeilytelineitä.

Kuulumisia 10.5-07. Piste on tullut aika kesyksi ja istuu paljon sylissä. Vielä pelästyy joitain ääniä ja saattaa raapaista, mutta ei kovin. Kova poika kehräämään ja on erittäin seurankipeä. Koiria ei sulata, ainakaan vielä, joten joutuu olemaan yksin omassa huoneessaan joskin olen hänen kanssaan paljon. Piste on tosi kova leikkimään ja kaipaa kissaseuraa. Pisteellä on sellainen oravamainen turkki ja häntä, mikä ei välttämättä kuvissa näy. Poika pelästyy myös jos ottaa väkisin kiinni.

“Pilkku, Piste ja Mussukka ovat sisarukset, ne on löydetty sataman vieresta. Tosi Pilkku-naaras on niin pikkurainen melkein 2 kertaa pienempi kuin veljekset. Mussukka löytyi viime sunnuntaina pari viikkoa sisaruksia myöhemmin.”
Piste on kastroitu. Kulukorvaus 100 euroa.