Pirre

Lisätty sivulle: 2008-09-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pirre
14.12.2008 Pirre muutti omaan kotiin.

***

Kuulumisia kodista:

Meidän pikku Pirpana selvisi hienosti steriloinnista ja on saanut uuden kissakaverinkin nyt! Minttu (muutettiin Kertun nimeä tällee epävirallisesti) on vallan mainio kehruukone. Osaa katti avata ovet, joten varmaan pian Pirreki osaa tämän tempun.. Pitää olla vähä tarkkana! Minttu on myös opettanu hienosti Pirrelle raapimapuun käyttöä. Tai siis ainahan Pirre nyt on tajunnut raapia siihen puuhun, mutta nyt ku Minttu on talossa, niin raavitaan paljon enemmän.

Oli aika hyvä kun meille aluksi sanottiin, että Minttu saattaa hieman sähistä
uusille kissoille, mutta toimeen tullaan kyllä hetken päästä. No noista kahdesta se oli kyllä Pirre joka sähisi ja nosti karvat pystyyn :-D Nyt tullaan kyllä toimeen keskenään, piilosta ja hippaa leikitään aika usein. Välillä Minttu antaa kyllä kurinpalautusta jos pikkunen yrittää tulla Mintun ja leikkihuiskun väliin itse riehumaan.

Pitää olla tuon ruokailun kanssa aika tarkkana, kun Minttu on kauheen nopea syömään ja Pirre on niin hirmu hidas. Annetaan mirrien ruokailla eri huoneissa. Lisäks Pirpana on kauhee possu! Ruokakupit on ostettu, mutta se ruoka on aina otettava siitä lattialle ja vasta sitte voi alkaa hiljakseen nakertelemaan. :-)

Ei muuten Pirre ujostele yhtään miehiä! Ollaan niin hyvää pataa niiden kanssa. Kunnon prinsessana mennään aina ensimmäisenä sen miehen jalkoihin kiehnäämään “silitä minua, purr, olen niin ihana, silitä, silitä” :-) Sohvallaki jos allekirjottaneet istuvat ja lisäks on yks mies, niin miehen syliin siinä mennään koisimaan! Yhtenä päivänä pikkuveli leikki Pirren kanssa kolmisen tuntia, oltiin niin hyvää pataa. Mutta heti ku oltiin sitte lähdössä, veli puki tumman toppatakin ja laitto pipon päähän, niin sillon lähdettiinki äkkiä lipettiin. Kai sitte joku tuollainen tumma hahmo on päässy pahaa tekemään, kuka tietää :(

Liitin vielä yhden kuvanki, toivottavasti tulee. Pirre heiluttaa teille
onnellisena :) vauhdikasta kevään odotusta toivottelee Sarianne, Tytti, Pirre sekä Minttu

****

NAARAS, noin 5,5kk (joulukuussa 2008)/Espoossa

Pirre on viehkeä kissaneiti, joka jäänee hyvin pieneksi aikuisenakin. Sen sisaret, kun ovat jopa puolet isompia kuin Pirre. Mutta Pirre onkin pieni iso Persoona. Pienuuden lisäksi ulkonäöllistä persoonallisuutta tuo neidin niskassa oleva hauska, valkoinen karvapyörre!

Pirre oli ujon sisarusparven rohkeimpia kissoja, mutta epäonnella muut -saivat kodin jo ennen sitä. Kahteen kotiin Pirre Pirpsukka olisi jo päässytkin – mutta ainoaksi kisuksi yhden ihmisen perheeseen. Pirre on niin ultrasosiaalinen nykyään, että se kaipaa ehdottomasti perhettä, jossa sillä on seuraa eli toinen kissakaveri – olkoon kyse sitten vanhemmasta kissasta tai niin että otettaisiin toinenkin pentu toisesta hoitopaikasta samaan kotiin.

Pirre on myös kaveria hoitopaikkansa kolmen koiran, neljän aikuisen kissan ja vapaana huoneistossa elävän kanin kanssa. Perheen miestä eli Tommia Pirre arastelee hieman, kun taas hoitomami-Miiran kanssa Pirre viihtyisi päivät pitkät sylissä kiehnäten, silityksiä hakien ja leikkien. Pirre seuraa Miiraa ja sillä on hellyttävän persoonallinen tapa ottaa Miiran käsi etutassujensa väliin ja puskea autuaallisesti hajumerkkejä leukansa alta käteen. Kuinka suloinen tapa!

Rohkeasti Pirre on tutustunut koiriinkin ja puskee nykyään niitä vasten. Pikkuinen sai uusintamatokuurin itsenäisyyspäivän tienoilla ja hienosti oppi olemaan sylissä rauhallisesti, vaikka hoitomami laittoi matolääkettä ruiskulla suuhun. Luottavainen eläin mamille siis. Mutta kyllä Pirre mieheenkin tottuu koko ajan pikku hiljaa. Luultavasti sillä on pikkupentuna katuelämässä ollut vain huonoja kokemuksia miehistä, sillä Tommi on mitä rauhallisin mies ja yrittänyt viettää rauhallista aikaa Pirren kanssa ja aika ajoin hoitanut sitä enemmän kuin Miira. Ajan kanssa luottamus miehiinkin syntyy kyllä, eikä se
nytkään toiseen huoneeseen pötki, mutta menee hieman syrjään vielä
Tommin tullessa huoneeseen.

Pirre on saanut rokotukset, mikrosirun, tehty sienitesti ja saanut sisä- ja ulkoloishäädöt, tiedot löytyvät EU:n lemmikkipassista. Missä on siis Pirren Oma, Pysyvä Koti-

12.11.2008 Pirteä pikkuinen Pirre odottaa vielä omaan kotiin pääsyä, sen kämppikset kun alkavat käydä vähiin kun muilla on jo oma koti.

9.9.2008 Pirrellä olisi kiire löytää se oma ja rakastava koti.

Kiva kuvioinen musta-valkoinen kissatyttö. Rauhallinen, ystävällinen ja hellä. Olisi kiire!

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.