Piritan Blacky

Lisätty sivulle: 2013-01-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Piritan Blacky
27.1.2013 Piritan Blacky sai kodin Espoosta

***

Kuulumisia kodista:

10.2.2013 Kyllä vaikuttaa siltä, että Blacky on kovaa vauhtia espoolaistumassa. Kotimatkan se oli boksissaan ihan hiljaa. Pari kertaa kävi puskemassa ja nuolaisemassa peukaloani, kun työnsin peukaloni boksin ritilän läpi. Kotona oli aluksi vartin verran sohvan takana. Mutta raksupussin rapina sai sen niin rohkeaksi, että tuli syliini istumaan. Hiekkalaatikollekin oppi samana iltana. Ja vatsa on toiminut parin päivän välein tiistaista alkaen. Kolmen ensimmäisen päivän aikana kävi päiväunet nukkumassa sängyn alla. Nyt unet onnistuvat jo sängyllä tai sohvalla. Yöksi tuli aluksi minun jalkopäähän. Nyt on parina viime yönä jäänyt olohuoneeseen, kun valot on sammutettu. Yollä sitten tulee johonkin aikaan taas minun jalkopäähän odottamaan heräämistäni. Aluksi kissa ei oikein malttanut leikkiä, mutta nyt jo leikkii ja piilosilla olo taitaa olla kaikkein mieluisinta. Samoin kissaa oudoksutti ulkovaatteiden pukeminen aluksi, että piti pinkaista sängyn alle. Taisi luulla, että taas on lähtö edessä. Kyllä kisuli on osoittautunut juuri nettikuvauksen mukaiseksi. Miten luontokappale osaakin olla noin kiltti ja luottavainen! Kiitoksemme hoitajalle hyvästä alkukasvatuksesta. Hyvää kevättä!

***

Leikattu uros, noin 6-8kk (tammikuussa 2013)

3.1.2013 Piritan Blacky kuuluu neljän kissanpennun sisarparveen, jotka syntyivät vilkkaan Pirita Spa hotellin lähistölle kesällä 2012. Kaksi tarhaamatkaajaa kiinnitti huomiota syksyllä hotellin oviaukossa ihmisen kanssa leikkivään kissanpentuun, joita sitten ilmestyikin kolme. Kissanpennut olivat kuitenkin hitusen arahkoja, mutta erittäin nälkäisiä ja yksi niistä menikin omatoimisesti kuljetusboksiin. Virolaiset kissanauttajat lähtivät loukuttamaan kahta paikalle jäänyttä raidallista pentua. Loukuttajien välittömään läheisyyteen ilmestyi Blacky ja kun oli puhetta kahdesta raidallisesta pennusta, jotka sinne jäivät, luulivatkin loukuttajat että kyseessä on jonkin oma kissanpentu ja koska kissa oli niin sosiaalinen kulkukissaksi, he päästivät Blackyn pois loukusta, jonne se oli suoriltaan kävellyt syömään. Blackypä oli päättänyt katuelämän riittävän ja hän kiipesi loukuttajan olkapäälle ja saikin sitten lähteä hoitopaikkaan etsimään sitä omaa kotia. Virosta ei kuitenkaan ole löytynyt kotia näin tavallisen ulkonäön omaavalle pojalle ja nyt poju koittaakin onnea, josko koti löytyisi Suomesta. Blacky on laitettu lähtökuntoon ja se on kastroitu.

Kotihoitajan kertomaa pojasta: “Blacky on sylikissa, kaunis ja suloinen, kiiltäväturkkinen kiva poikakisu. Hauska, rohkea, leikkisä, terve ja iloinen, hyvin ihmisrakas. Aivan upea paksu silkkiturkki. Haluaa olla sylissä rapsutettavana ja hyppää itse usein syliin. Kehrää ja rakastaa paijauksia. Hellyttävä ja kiltti luonne. Etsii kotia, jossa sille on aikaa ja huomiota. Täydellinen perheenkissa perheenjäseneksi kissarakkaaseen kotiin.”

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.