Pippurinpoika Chili

Lisätty sivulle: 2011-11-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pippurinpoika  Chili
26.1.2015 Chili sai kodin Pirkkalasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.1.2015 Meillä mennyt oikein hyvin Chilin kanssa. Olin varautunut pidempään syömättömyyteen ja saunassa kyyhöttämiseen, mutta Chili tutki koko kämpän jo ekana yönä. Seuraavana päivänä söi moneenkin kertaan. Tulee kerjäämään rapsutuksia, leikkii, kehrää ja puskee.

***

Leikattu uros, 3 v. Chili asuu Tampereella.

14.1.2015 Kuvaterveisiä Chililtä! Se on kovin läheisyydenkipeä ja tykkää aina makoilla mahdollisimman lähellä ihmistä.

7.10.2014 Kisu etsii uutta kotia omistajan elämänmuutoksen vuoksi.

Omistaja kertoo:

Chili on 3-vuotias leikattu uroskissa. Erittäin leikkisä ja ihmisystävällinen ja tykkää kovasti lokoilla myös sylissä silloin tällöin. Chili nauttii silityksistä varsinkin leuan alta. Sisäkissana on kasvatettu ja pidetty. Ei ole merkkaillut paikkoja sen jälkeen, kun hänet leikattiin. Ei kynsi huonekaluja tms, jos on raapimispuu johon teroittaa kynsiä. Harjaukseen ja kynsien leikkuuseen on tottunut eikä pistä pahakseen, mutta suuhun ei anna koskea.

Vaikka kissan nimi onkin Chili niin tottelee paremmin, kun kutsutaan Kisuksi. On ollut meillä ainoana kotieläimenä, joten ei ole tottunut muihin eläimiin. Pelkää kovasti koiria, varsinkin jos ovat innokkaita luonteeltaan. Toisista kissoista en osaa sanoa. Karsastaa myös imuria sen verran, että kun sen ottaa esille, niin kissa juoksee nopeasti kylpyhuoneeseen odottamaan että siivous on ohi.

KULUKORVAUS leikatusta kodinvaihtajakissasta on 60 €. Kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.

***

7.12.2011 Pippurinpoisa Chili sai kodin Tampereelta.

***

Urospentu, noin 11 vkoa

20.11.2011 “Pippurinpoika” Chili on veljensä Pippurinpoika Jaskan tapaan erittäin rohkea ja vilkas 11-viikkoinen poikakissanpentu. Leikkiä riittää niin kauan kuin on seuraakin! Onnistuupa kuitenkin myös se rauhallinen sylivauvana olokin.

Pippurinpoika Chili ei olekkaann mikään “tavallinen” raitanen, vaikkakin pääosin tuo väritys onkin harmaa/ruskea raitainen, sillä Chilin selästä löytyy sydämen muotoinen täplä! Hänkin sisaruksiensa tapaan todella sosiaalinen, Chili tulee toimeen ihmisten kanssa (niin aikuisien kuin lastenkin), sekä koirien ja muiden kissojen. “Pippurinpoika” Chili on kotihoidossa Pomarkussa ja Pippurinpoikaa voi mennä katsomaan sopimuksen mukaan. Luovutus viikolla 48.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun