Pippuri

16.05.2018

Alkuperä: Suomi

Piskuinen Pippuri on rohkea ja leikkisä kissapoika, joka rakastaa erilaisia piiloja ja “jemmoja”. Pippurin uudessa kodissa tulisi olla rutkasti leikitystä, rapsutuksia sekä aktiivinen kissakaveri paini- ja takaa-ajoleikkeihin. Pippuri asuu sijaiskodissa Helsingissä.

28.10.2018

Pippuri muutti omaan kotiin kahden muun kissan kaveriksi!

24.9.2018

Pippuri on komea mustapantteri. Saapuessaan sijaiskotiin se oli 4-viikkoinen kämmentä pienempi rääpäle ja nimensä mukaisesti pippurinen. Enää kuitenkin suhistaan vaan sisaruksille, kun ne yrittävät viedä röyhkeästi pallon suusta.

 

Pippuri tykkää rapsutuksista eikä arkaile yhtään tuttujen ihmisystävien kosketusta. Se ei ole sisarustensa biologinen veli, mutta Inkku-emo adoptoi sen aikanaan välittömästi. Vaikka pikkumies on pentueen kuopus ja pienin kooltaan, se hoivailee hellästi sisaruksiaan nuollen huolella kaikki paikat. Se myös pysyy muiden vauhdissa pienemmästä koostaan huolimatta eikä jää painissa kakkoseksi. Sosiaalisuutensa vuoksi Pippuri tarvitsee uudessa kodissaan ehdottomasti kiltin ja leikkisän kissakaverin tai pari.

 

Kaikki lelut kelpaavat sille ja leikki loppuu vasta, kun tulee uni kesken kaiken. Pippurin kaikkein suurimpia iloja on tunkeutua koloihin; villapaidat, hameet sekä peitot muodostavat täydellisiä jemmoja tälle pikku myyrälle. Pippuri voisi hyvin sopia lapsiperheeseenkin, koska on rohkea ja ennakkoluuloton. Lasten tulisi olla kuitenkin jo vähintään kouluikäisiä, koska ihan pienten lasten kanssa Pippurin rohkeus voisi kokea takapakkia.

 

HUOM! Kuten muitakaan Rekkujen kissoja, myöskään Pippuria emme luovuta vapaana ulkoilevaksi.