Pippuri

Lisätty sivulle: 2011-06-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pippuri
13.8.2011 PIPPURI JA SISSA SAIVT YHTEISEN KODIN HELSINGISTÄ

****

24.6.2011 Kaikki pennut ovat sosiaalisia, vilkkaita ja leikkisiä. Pippuri on pennuista eniten ihmisten seurassa viihtyvä ja haluaa aina olla siellä missä muutkin. Jos katsomme telkkaria olohuoneessa, se tulee sohvan selkänojalle makoilemaan. Jos olen tietokoneella tulee Pippuri makoilemaan näppiksen viereen. Jos laitan ruokaa Pippuri tulee valvomaan vierestä, että kaikki sujuu niinkuin pitääkin. Parhaillaan Pippuri metsästää sormiani kun kirjoitan tätä viestiä.

21.6.2011 Pippuri on 11-viikkoinen suomalaisen Sissi-emon tyttöpentu Kokemäellä.
Aikamoisia karvapalloja alkavat vauvat olla. Kaikilla ovat silmät auenneet ja kaikki paitsi kirjavampi kilpparityttö ovat ylittäneet 300 grammaa painossa ja sekään ei ole kaukana perässä. Tarkistin navat eikä millään pennulla näkynyt punoitusta tai tuntunut patteja. Yhdellä on jotain kuivunutta rähmän tapaista silmissä, mutta ajattelin koittaa varovasti kostealla rätillä pyyhkäistä kun käyn viemässä Sissille yöksi ruokaa. Pennuilla nousee paino hyvin joten kaiketi Sissi kuitenkin käy imettämässä ja hoitamassa vauvoja silloin kun minä en ole katsomassa.

Vauvat ovat kovasti virkeitä ja kurkistelevat jo pentulaatikon laidan yli ja
katselevat minua uteliaana kun teen aamu- ja iltapunnituksia. Liikkuvat myös
enemmän ja vaikuttaa siltä, että koittavat ottaa jo haparoivia askelia, mutta jalat eivät vielä tee yhteistyötä. Valkoruskea on edelleen kasvattanut painossa ja koossa eroa kilppareihin, joten eiköhän se poika ole. Tuntuu olevan myös rauhallisin kaveri. Mustempi kilppari vaikuttaa rohkeimmalta ja uteliaimmalta pennulta. Se on koittanut kiivetä ulos pentulaatikosta ainakin kerran ja on aina laidalla kurkkimassa, mitä huoneessa tapahtuu. Käytämme pennuista työnimiä Chili (valkoruskea), Paprika (kirjavampi kilppari) ja Pippuri (mustempi kilppari) että tiedämme kenestä puhutaan :)

– Minttu

12.4.2011 Sissi ja kolme vauvelia voivat oikein hyvin. Viikonloppuna Sissi
omatoimisesti muutti pennut kopasta sohvasängyn alle. Virittelin niille laatikon sinne ja kissaperhe suostui onneksi siihen asustelemaan. Aluksi Sissi ei oikein malttanut tulla pentulaatikosta syömään, mutta nyt tuntuu ruoka maistuvan. Sissi tuntuu kaipailevan aika paljon ihmisten seuraa edelleen. Jättää minut aina lastenvahdiksi pentujen kanssa kun menen niitä katsomaan ja lähtee itse syömään ja hiekkalaatikolle tai vaan vähän matkan päähän makoilemaan. Olen koittanut antaa äitikisullekin paljon huomiota ja syliaikaa. Eli ei tuo huomionkipeys varmaankaan ole vain pentujen mukanaan tuomaa vaan ihan Sissin perusominaisuus :)

Vauvoista tosiaan kaksi on kilppareita, toisessa on ainakin vielä aika vähän
ruskeaa, mutta on kuitenkin. Luulen että valkoruskea pentu on poika. Näin olin tulkitsevinani kun koitin sukupuolia selvittää ja painokin nousee ihan toisella tavoin kuin kilppareilla. Eilen oli painonnousun kannalta vähän hidas päivä kaikilla ja mustemman kilpparin paino oli jopa pudonnut vähän (punnitsin kahdesti kun ajattelin että ehkä mokasin vaa’an kanssa jotenkin). Olin vähän huolissani, mutta tänä aamuna paino oli taas noususuunnassa. Kaikilla kolmella on mennyt jo 200g rikki. Ovat virkeitä ja tyytyväisen oloisia ja Sissi imettää ja pesee vauvoja ahkerasti. – Minttu

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.