Pippuri

Lisätty sivulle: 2008-06-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pippuri
27.8.2008 PERA JA PIPPURI MUUTTIVAT OMAAN YHTEISEEN KOTIIN

****

NAARAS, noin 1,5v (kesällä 2008) / Helsingissä

29.6.2008 Hei, hyvin on kisujen kanssa mennyt. Ovat ihan enkeleitä kumpainenkin! Leikkivät kovasti keskenäänkin, mut varsinkin Pera tuntuu kaipaavan kovasti ihmisseuraakin, tahtois koko ajan olla paijattavana ja/tai leikitettävänä, ja on kova poika osallistumaan kaikkeen mitä ikinä teenkin (tiskaaminen, pyykkien viikkaus, lehden lukeminen jne…). Todella toivon, että he pääsisivät kotiin, jossa olisi aikaa kisujen kanssa puuhailuun.

20.6.2008 Ihastuttava kissapari Pera ja Pippuri tahtosivat omaan yhteiseen kotiin. Pera ja Pippuri siirrettiin Espoosta Helsinkiin hoitopaikkaan odottamaan oman kodin löytymistä, sillä ne joutuivat uuden kodin etsintään eron ja elämänmuutoksen takia. (Pippurille lisätty muutama uusi pikakuva, jotka on otettu heti uuteen kotihoitopaikkaan tullessa.)

Entisen kodin kertomaa:
Kissat ovat tulleet minulle ihan yksityis omistajilta. Omasta kokemuksesta ainakin Pera tulee toimeen muiden eläintenkin kanssa, Pippurista en osaa sanoa kun se ei ole muiden eläinten kuin Peran kanssa, mutta kun pippuri meille tuli niin kyllä se hyvin toimeen peran kanssa heti tuli. Luonteeltaan kummatkin ovat todella leikkisiä ja tykkääväät leikkiä paljon toistensa kanssa.

Pippuri on leikkaamaton mustavalkoinen tyttö kissa(1,5v) Pippuri on vähän laiskempi kissa ja tykkää enemmän olla yksinään tai leikkiä toisen kissan kanssa. Pippuri on muuten todella rauhallinen.