Pippuri

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pippuri
20.12.2006 PIPPURI JA KANELI SAIVAT YHTEISEN KODIN HELSINGISTÄ

****

UROS, joulukuussa 2006 noin 7 kk

Pippuri odottelee omaa rapsuttavaa kotia siskojensa Kanelin ja Chilin kera. Kadulta löydetyt ja nyt kotihoidossa Järvenpäässä.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA JOULUKUUN 2006 ALUSSA: Pippuri saapui meille Järvenpäähän kotihoitoon 5.11.2006 yhdessä sisarustensa Kanelin ja Chilin (nyk. Iitu) kanssa. Matka oli raskas ja kaksi päivää Pippuri pysyttelikin omissa oloissaan hoitohuoneessa, välillä vienosti sähähtäen jos yritin koskea. Ei ole kuitenkaan yhtään aggressiivinen. Uteliaisuus kuitenkin voitti ja Pippuri saapui itse tutustumaan hoitajaansa kaksi päivää saapumisensa jälkeen. Siro kaunis poika ymmärsi pian ettei se hoitaja mitään pahaa aikonut ja vietti pitkät tovit siliteltävänä kehräten hiljalleen.

Nyt Pippuri on viettänyt pari viikkoa vapaana, hoitohuoneen ovi on koko ajan auki. Aluksi poika vietti päivät hoitohuoneessa (vähän pelotti 2- ja 3 vuotiaiden lasten äänet) mutta nyt viettää päivätkin ympäri taloa touhuten. Muutamana viime päivänä Pippuri on uskaltanut rajuunkin leikkiin lasten vetämien hiirilelujen perässä juosten. Kuitenkin Pippuri on sisaruksista ehkä arin, ei yleensä tule ihmisen luo/lähtee pois jos ihminen tulee luo JOS muita kissoja ei ole lähettyvillä. Eli parhaiten saa kehräämään ja siliteltäväksi kun joku muu kissa on jo siliteltävänä. Sylissä viihtyy muutaman sekunnin ajan, eli Pippuristakaan tuskin sylikissaa saa.

Muiden kissojen kanssa Pippuri tulee oikein hyvin toimeen, meillä on nyt viisi kissaa kotona. Olisi varmasti mielissään jos saisi tulevaan kotiin Kanelin kaveriksi. Pippuri on syönyt kaikkea tarjottua, seitä, possua, nautaa, purkkiruokia ja kuivamuonia, ja tarpeensa tekee siististi hiekalle. Nyt kun vielä pääsisi siihen omaan rakastavaan rauhalliseen kotiin!