Pippin

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

20.12.2019 Pippin muutti toisen tyttökissan kaveriksi omaan kotiin.

1.1.2020

Ensimmäisen viikon kuulumisia uudesta kodista:

Yllättävänkin nopeasti Pippin on uskaltautunut esille ja nyt myös ensimmäistä kertaa syliin saakka. Ensimmäinen päivä meni sängyn alla piilotellessa. Toisena päivänä jo tyttären huone tuli tutkittua. Nyt tutkimukset kohdentuu koko taloon ja Ennistä on myös tutkittu vanhempana kissana. Toisinaan aiheuttaa molemminpuolista sähinää. Palloleikit, höyhenlelu ja laser ovat ihania ja niiden kanssa jaksaisi pelata vaikka kuinka. Sitten kun vieteristä loppuu veto otetaan torkut. Yöt Pippin on nukkunut omassa rauhassa suljetun oven takana tyttären kanssa.

***

Pippin on suloinen, vielä jonkin verran arasteleva tyttönen. Tie tämän neidin sydämeen on ehdottomasti namipalojen kautta ja myös ihmisten ruoka kiinnostaa Pippiniä kovasti.

3.12.2019

Ihana Pippin on vieläkin omaa kotiaan vailla.

Sijaiskodissa Pippinistä on kuoriutunut kovin leikkisä pikkukisu, joka on kotihoitopaikan arjessa uteliaasti mukana. Uudet ihmiset ovat vielä alkuun pelottavia, mutta uteliaisuus voittaa jo usein arkuuden.

18.11.2019

Pippin on hobittikattipesueen arin kissa, joskin viime aikoina tyttö on alkanut yhä enenevissä määrin aueta. Hän seuraa uteliaana ihmisten puuhastelua ja antautuu jo jonkin verran leikkimäänkin sekä ihmisten että sisarustensa kanssa. Muutaman kerran Pippiniä on päässyt myös rapsuttamaan ja namipaloja herkkusuu ei pysty vastustamaan.

Tullessaan sijaiskotiin koko hobittikateiksi ristityllä pesueella oli jos jonkinmoista silmätulehdusta ja hengitystieinfektiota, joihin he saivat asianmukaista lääkinnällistä hoitoa. Nyt Pippin on ollut täysin terveenä jo useamman viikon. Pippin on jokseenkin herkkämahainen ja äkkinäiset ruokavalion muutokset voivat aiheuttaa vatsavaivoja.

Pippin on syntynyt ja kasvanut elämänsä ensimmäiset kuukaudet luonnossa, mistä hänet ja kolme muuta pentua löydettiin ja tuotiin Rekku Rescuen hoitoon. Aluksi kaikki neljä hobittikattia olivat arkoja ja ihmisiin tottumattomia. Jokainen heistä on kuitenkin hienosti edistynyt sosiaalistamisprosessissa, joskin Pippinin kanssa töitä on eniten jäljellä. Uuden kodin on valmistauduttava totuttamaan Pippiniä kärsivällisesti uusiin asioihin ja käsittelyyn, eikä hän arkuutensa vuoksi sovi lapsiperheeseen. Pippin muuttaisi mielellään yhdessä sisarensa Merrin tai veljensä Samin kanssa samaan kotiin tai sitten seuraksi jollekin ystävälliselle ja tyynelle kissalle.