Pippin

08/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Pippin on suloinen, vielä jonkin verran arasteleva tyttönen. Tie tämän neidin sydämeen on ehdottomasti namipalojen kautta ja myös ihmisten ruoka kiinnostaa Pippiniä kovasti.

3.12.2019

Ihana Pippin on vieläkin omaa kotiaan vailla.

Sijaiskodissa Pippinistä on kuoriutunut kovin leikkisä pikkukisu, joka on kotihoitopaikan arjessa uteliaasti mukana. Uudet ihmiset ovat vielä alkuun pelottavia, mutta uteliaisuus voittaa jo usein arkuuden.

18.11.2019

Pippin on hobittikattipesueen arin kissa, joskin viime aikoina tyttö on alkanut yhä enenevissä määrin aueta. Hän seuraa uteliaana ihmisten puuhastelua ja antautuu jo jonkin verran leikkimäänkin sekä ihmisten että sisarustensa kanssa. Muutaman kerran Pippiniä on päässyt myös rapsuttamaan ja namipaloja herkkusuu ei pysty vastustamaan.

Tullessaan sijaiskotiin koko hobittikateiksi ristityllä pesueella oli jos jonkinmoista silmätulehdusta ja hengitystieinfektiota, joihin he saivat asianmukaista lääkinnällistä hoitoa. Nyt Pippin on ollut täysin terveenä jo useamman viikon. Pippin on jokseenkin herkkämahainen ja äkkinäiset ruokavalion muutokset voivat aiheuttaa vatsavaivoja.

Pippin on syntynyt ja kasvanut elämänsä ensimmäiset kuukaudet luonnossa, mistä hänet ja kolme muuta pentua löydettiin ja tuotiin Rekku Rescuen hoitoon. Aluksi kaikki neljä hobittikattia olivat arkoja ja ihmisiin tottumattomia. Jokainen heistä on kuitenkin hienosti edistynyt sosiaalistamisprosessissa, joskin Pippinin kanssa töitä on eniten jäljellä. Uuden kodin on valmistauduttava totuttamaan Pippiniä kärsivällisesti uusiin asioihin ja käsittelyyn, eikä hän arkuutensa vuoksi sovi lapsiperheeseen. Pippin muuttaisi mielellään yhdessä sisarensa Merrin tai veljensä Samin kanssa samaan kotiin tai sitten seuraksi jollekin ystävälliselle ja tyynelle kissalle.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: Maanantaisin klo 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Pippin

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.