Pippi (nyk. Mimi Hu)

Lisätty sivulle: 2017-06-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pippi (nyk. Mimi Hu)
2.7.2017 Pippi sai kodin kahden kissan ja kahden koiran kaverina Iitistä.

***

Leikattu naaras, s. arviolta 7/2016. Kotihoidossa Hämeenlinnassa.

26.6.2017 Söpöysvaroitus! Sellaisen voisi antaa kaikille Pipin tapaajille. Sillä on upeat smaragdisilmät, nätti naama ja muutoinkin erityisen soma olemus. Pippi vielä hieman harjoittelee elämistä kotikissana, mutta hoitotädin kanssa tullaan jo hyvin juttuun. Rauhallisesti lähestymällä Pippiä pääsee rapsuttelemaan ja se nautiskelee heittäytymällä kyljelleen. Pippi vielä herkästi pakoilee ihmistä, mutta muiden kissojen rohkaisemana pyörii jaloissa siinä missä muutkin. Pippi on leikkisä ja tykkää puuhailla kaikenlaista, huiskalelu on sen mielestä erittäin hauska ja sen perässä on kiva loikkia! Lelujen heittely saa myös pikkusaalistajan valppaaksi. Pippi on luonteeltaan hyvin utelias ja perso ruualle, joten herkkujen, lelujen ja muun mielenkiintoisen avulla pääsee hyvin tekemään tuttavuutta sen kanssa.

Pippi rakastaa muita kissoja yli kaiken, joten uudessa kodissa tulisi olla vähintään yksi kiva kissakaveri. Todennäköisesti se tulisi parhaiten toimeen reippaan, leikkisän tyttökissan kanssa. Koska Pippi vielä arastelee jonkin verran, saisi uusi koti olla rauhallinen. Eli pienet lapset todennäköisesti olisivat hieman liikaa pikkuneidille. Pippi on hoitopaikassa tottunut syömään hyvälaatuisia märkäruokia sekä erilaisia lihoja. Kuivaruokaa Pippi on saanut lähinnä herkkuna.

Pippi on peräisin isohkosta kissapopulaatiosta Pohjois-Karjalasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.