Pippa

Lisätty sivulle: 2010-01-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pippa
28.8.2010 PIPPA MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

5.11.2010 Hei! Pippa on sopeutunut uuteen kotiinsa mainiosti. Hän rakastaa löhötä takkatulen ääressä ja herättää palvelusväkensä aamuvarhain. Naapurien koirat ja kissatkin ovat käyneet kylässä ja Pippa on ollut heistä oikein kiinnostunut. Pippa tuli meille Virosta syyskuussa. Toivottavasti Pippa elää pitkän elämän luonamme! Syysterveisin, Noora, Juho ja Pippa

****

NAARAS noin 1,5-2v keväällä 2010

22.7.2010 Nyt olisi pirteän pentumaisen Pipan saatava pian oma koti, jotta ei liiaksi totu elämään hoitopaikassa.

1.4.2010 Lisätty uusia kuvia Pippalle.

10.3.2010 Lisätty uusia kuvia upealle Pippa-kissalle. Pippa on kotihoitajan mukaan kaunis pienikokoiken kissa-emo, itsekin vielä pentumainen ja leikkisä. Erittäin rakastava ja ystävällinen. Pelkää isoja kissoja. Pippa on tällä hetkellä samassa hoitopaikassa Nadjan sekä Iso-Iitan ja Katrin kanssa.

18.1.2010 Pippa-emo on ystävällinen pienikoinen kissa joka etsii kotia pentujensa Pipon, Piparmintun, Pastilli, Piparin ja Pisaran kanssa. Olisi tietysti kiva jos joku mukava perhe tahtoisi tarjota emolle yhteisen kodin jonkun pennun kanssa ja pennuista olisi varmasti mukavinta lähteä omaan kotiin joko kaverin kanssa tai niin että perheessä olisi jo ennestään kissaseuraa:)

Tarina: Asunto myytiin ja kissaperhe heitettiin kadulle pakkaseen. Ne löysivät onneksi suojapaikan, palaneen kioskin. Emo ja 4 pentua pääsivät kotihoitoon 15.12.2009. Kaksi pentua ehdittiin ottaa heti uudeen kotiin: toisella oli onnea ja se sai rakastavan perheen, mutta toinen heitettiin pian takaisin kadulle.
Pikkuinen Pisara kuitenkin selvisi kylmässä ja nälässä. Se pääsi oman kissaperheen luokse vasta 13.01.2010 ja etsiikin nyt sitä omaa lopullista kotia.

Pipo/Uros-melkein kokonaan musta, valkoinen leuka
Piparminttu/Naaras-musta, valkorintainen ja jalkainen, valkoinen nenä
Pastilli/Naaras-valkoinen, musta selkä ja häntä, ja musta hattu päässä
Pipari/Naaras-musta, valkorintainen ja jalkainen, valkoinen nenä, musta leuka,
kaikkein pienempi
13.01.2010 löydettiin vielä “kadonnut lammas”:
Pisara/Naaras-musta,puolipitkäkarvainen, valkorintainen ja jalkainen, valkoinen
nenä, nenässä oikealla musta täplä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.