Pipo

Lisätty sivulle: 2010-01-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pipo
2.3.2010 PIPO MUUTTI OMAAN KOTIIN KIRKKONUMMELLE

****

UROS, noin 4kk (helmikuussa 2010)/Vantaalla

1.3.2010 Porukan hieman tuimailmeisen näköinen kollipoika on varsin leppoisa tapaus, nauttii sylissä olosta ja silityksestä.

Piposta sisaruksineen löytyy keskustelua Rekku Rescuen keskustelupalstalla:
http://www.rekkurescue.com/keskustelu/viewtopic.php?t=7356

26.2.2010 Pipo sisaruksineen siirtyi eilen kotihoitoon Vantaalle odottamaan oman kodin löytymistä.

5.2.2010 Pipolle lisätty uusia kuvia.

18.1.2010 Pippa-emo on ystävällinen pienikoinen kissa joka etsii kotia pentujensa Pipon, Piparmintun, Pastilli, Piparin ja Pisaran kanssa. Olisi tietysti kiva jos joku mukava perhe tahtoisi tarjota emolle yhteisen kodin jonkun pennun kanssa ja pennuista olisi varmasti mukavinta lähteä omaan kotiin joko kaverin kanssa tai niin että perheessä olisi jo ennestään kissaseuraa:)

Tarina: Asunto myytiin ja kissaperhe heitettiin kadulle pakkaseen. Ne löysivät onneksi suojapaikan, palaneen kioskin. Emo ja 4 pentua pääsivät kotihoitoon 15.12.2009. Kaksi pentua ehdittiin ottaa heti uudeen kotiin: toisella oli onnea ja se sai rakastavan perheen, mutta toinen heitettiin pian takaisin kadulle.
Pikkuinen Pisara kuitenkin selvisi kylmässä ja nälässä. Se pääsi oman kissaperheen luokse vasta 13.01.2010 ja etsiikin nyt sitä omaa lopullista kotia.

Pipo/Uros-melkein kokonaan musta, valkoinen leuka
Piparminttu/Naaras-musta, valkorintainen ja jalkainen, valkoinen nenä
Pastilli/Naaras-valkoinen, musta selkä ja häntä, ja musta hattu päässä
Pipari/Naaras-musta, valkorintainen ja jalkainen, valkoinen nenä, musta leuka,
kaikkein pienempi
13.01.2010 löydettiin vielä “kadonnut lammas”:
Pisara/Naaras-musta,puolipitkäkarvainen, valkorintainen ja jalkainen, valkoinen
nenä, nenässä oikealla musta täplä.

Kotihoitaja kuvailee Pipoa sanoilla “isokokoinen ja rauhallinen, vakava ja ystävällinen”. Kotihoitaja halusi vielä painottaa että kaikki pennut ovat todella rakastavia kisuja:)

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.