Pipari (nyk. Nyyti)

Lisätty sivulle: 2017-07-17

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pipari (nyk. Nyyti)
19.9.2017 Pipari sai kodin toisen kissan kaverina Klaukkalasta.

***

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

30.8.2017 Pipari tahtoo oman mummolan!

Se, asuuko mummolassa oikeasti ikäihmisiä, vai vaan sielultaan sellaisia, on vapaasti valittavissa. Seuraavat vaatimukset tulisi kuitenkin täyttyä: ihmiset ovat jo aikuisia, koti tahdiltansa rauhallinen ja olkoon sen seinien sisällä paljon rakkautta.

Matkalaukut voi pölyttyä kaapissa, sillä vaikka Pipari osaakin matkustaa kopassa kauniisti, se ei millään muotoa kaipaa uusia seikkailuja. Pipari on nimittäin iältään nuori, mutta sielultaan vanha. Se haluaa tietää ruokakuppinsa paikan ja täsmälliset ateria-ajat. Se haluaa aloittaa aamun pusku- ja kehräysretriitillä ja painautua sohvalla oman ihmisensä kylkeen.

Pipari ei myöskään ole cocktail -kutsujen hersyvä emäntä. Vieraiden ihmisten häiritessä sen päivärutiineja, marssii Pipari päättäväisesti omaan rauhaansa. Päätön ja pelokas säntäily ei ole Piparin heiniä, ennemmin tuntuu, että se on vain seurastaan hieman valikoiva.

Elämä on jättänyt Pipariin jälkiä. Vanhojen vammojen perusteella on arvailtu, että se on saattanut ottaa osumaa auton kanssa. Silmässä on vanha arpi, joka on suurimmaksi osaksi esteettinen haitta. Siltä on myös poistettu kaksi katkennutta kulmahammasta. Varmuuden vuoksi myös Piparista on otettu röntgenkuva takapäästä, mutta sieltä ei onneksi löytynyt mitään luustollisia vammoja.

Pipari voisi hyvinkin viihtyä omassa kodissaan ainoana kissana.

17.7.2017 Pipari saapui yhdistykselle suuresta kissapopulaatiosta kolmen pentunsa kanssa. Kotihoitoon päästyään se synnytti kolme suloista pentua: Toscan, Beben ja Sacherin.

Pipari on luonteeltaan varsin mukava kissa. Sylissä se ei niinkään viihdy, mutta rakastaa hellyydenosoituksia ja nauttii suuresti ihmisen seurasta. Pentujen kanssa Pipari on välillä intoutunut leikkimään, mutta muuten se vaikuttaa toistaiseksi varsin rauhalliselta kissalta.

Kotihoidossa ollessaan Pipari on keskittynyt suurella omistautumisella pentujensa kasvattamiseen, se on erittäin huolehtiva ja tarkka emo. Tästä omistautuneisuudesta huolimatta Pipari ei ole kertaakaan ollut agressiivinen, jopa hoitopaikan koira on saanut olla rauhassa pennuista huolimatta. Hoitotoimenpiteitä Pipari ei arvosta laisinkaan, mutta vaikka se pyristeleekin vastaan, ei se ole kertaakaan käyttänyt hampaita tai kynsiään.

Entisestä elämästään Piparilla on muistona vanha silmävamma ja sen yläkulmahampaat ovat katkenneet. Silmä ei Piparia vaivaa ja kulmahampaat poistetaan siltä ennen uuteen kotiin muuttamista.

Piparin tulevassa kodissa voisi olla rauhallinen kissakaveri. Kotihoitopaikassa Pipari on tottunut rauhalliseen koiratoveriin, johon Pipari on suhtautunut varsin välinpitämättömästi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto) tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.