Pipari

Lisätty sivulle: 2012-08-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pipari
12.10.2012 Pipari muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia omasta kodista:

18.11.2012 Heippa,

Olen kotiutunut hyvin tänne uuteen kotiini Saanan ja kissakaverini Korpun luokse. Aluksi minä murisin ja sähisin Korpulle, vaikka korppu ihan kiltisti tuli minua nuuskimaan. Mutta koska korppu oli melkein kokonaan musta ja ihan erinäköinen kuin ne kissakaverit joihin olin kotihoitopaikassani tottunut niin olin epäluuloinen ja murisin ihan varmuuden vuoksi. Muuten olin heti kuin kotonani, tutkin innokkaasti paikkoja enkä jännittänyt ollenkaan. Saana-mamin mielestä olen vähän pöljä. Saana oli hankkinut minua varten oman uuden hiekkalaatikon jossa oli aivan ihanan tuoksuista hiekkaa. Kun minut vietiin katsomaan laatikkoa, minä hyppäsin sinne heti ja aloin välittömästi kaivaa aivan hillittömän kokoista kuoppaa. Kaivoin ja kuovin kuin viimeistä päivää ja sitten kellahdin hiekalle selälleni ja aloin siinä nautinnollisesti kierimään ja pyörimään. Olin onnellinen, mutta jostain syystä mami ei näyttänyt yhtä tyytyväiseltä? Yöt nukun Saana-mamin kainalossa, oikein kaivaudun kainaloon, leivon tassuillani niin että mamia nipistelee. Ja sitten hyörin ja pyörin ja kehrään ja pusken niin paljon koko yön ettei mami saa oikein kunnolla nukuttuakaan. Ja koska olen vielä melko vauva, touhotan kovasti ja sitten kohta minua jo väsyttää hirmuisesti. Kun herään nokosiltani ja jos mamia ei näy missään niin minä kyllä kova äänisesti alan huutaa välittömästi. Rauhoitun kyllä heti kun mami huhuilee minua ja sitten riennän paikalle ja aloitan oikein kovan hurinan ja
purinan.

Olen oikea sähikäinen ja kaikki uusi kiinnostaa minua hirveästi. Mami tykkää poltella kynttilöitä enkä minä malttaisi millään pysyä poissa vaikka minua kyllä varoitellaan koko ajan. Lepattava valo kuitenkin näytti niin vastustamattomalta että menin oikein lähelle ihmettelemään ja sitten kävikin niin että viiksikarvani päät käpristäyivät kikkuralle kynttilän lämmöstä. Olen nyt vähän hassun näköinen, mutta sitä olin jo valmiiksi joten ei haittaa! Televisio on myös ihan super jännä. Tykkään istua televisioruudun edessä ja saalistaa. Läimin tassuillani kaikkea mikä ruudussa liikkuu, olen mielestäni mahtava peto, suuri saalistaja! Ihmettelen kyllä miksi mami nauraa kun metsästän??

Korpun kanssa ollan jo hyviä kavereita. Juostaan ympäri asuntoa niin että matot on aina rytyssä. Vauhtia riittää! Enkä jää painileikeissäkään enää alakynteen koska olen kasvanut hirmuisesti ja olen melkein yhtä iso kuin korppu. Ja minulla on aivan valtava ruokahalu, joten ihan kohta kasvan jo korpun ohi!

Täällä siis kaikki paremmin kuin hyvin!

Terkuin

Saana, Pipari ja Korppu

***

Naaraspentu, noin 4kk (syyskuussa 2012), kotihoidossa Espoossa

22.9.2012 Piparin sisarukset ovat jo löytäneet kotinsa, missä olisi tämän ihana raitapaitatytön ikioma koti? Pipari on reipas pikku menijä, sylissä ei oikein viihdy mutta muutoin rakastaa niin ihmisten kuin toisten kissojenkin seuraa, omassa kodissa voisi mielellään olla siis kissakaveri :)

13.8.2012 Pikkuiset paakkelsit Puusti, Pitko, Pulla ja Pipari löytyivät Satakunnan suunnalta pari-kolmeviikkoisina kääröinä aidanraosta nälkäänsä huutamassa. Pikkuisia ruokittiin löytöpaikallaan ja odotettiin ilmaantuisiko emo pitämään pennuistaan huolta, mutta toiveista huolimatta emo ei paikalle enää palannut. Paakkelsit kiidätettiin siis pääkaupunkiseudulle hoitoon, kotihoitopaikkaan jossa niitä pystyttiin syöttämään ja pissattamaan useamman kerran päivässä sillä omillaan pikkuiset eivät vielä olisi pärjänneet. Kotihoitajan hellässä huomassa paakkelseista on kasvanut reippaat pennut, pitkäkarvaiset pojat Pitko ja Pulla sekä raidalliset tytöt Puusti ja Pipari olisivatkin nyt vain vailla loppuelämän kotejaan!

Pipari on kaunis ruskearaidallinen tyttönen, kotioloissa tunnetaan myös nimellä Hänen korkeutensa Prinsessa Pipari. Oikein kiltti ja vauhdikas tyttö. Pitää silityksistä ja leikittämisestä, sylissä olemiseen ei aina kuitenkaan jaksaisi keskittyä.

Paakkelseista löytyy lisää kuvia & keskustelua Rekku Rescuen keskustelufoorumilta TÄÄLTÄ.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.