Pimu

Lisätty sivulle: 2007-05-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pimu
6/2007 PIMU MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

2.9.2007 Pääsin uuteen kotiin Helsinkiin kesäkuussa 2007. Kaverina kanssani asustaa kaksi 3-vuotiasta kissaa, Myy ja Mökö. Olen todella utelias ja leikkisä. Vaikka joku uusi asia pelottaisikin kovasti, en malta olla tutkimatta sitä. Energiaa, jota minulta löytyy kuulemma runsaasti, puran aikuisten kissojen ja lelujen kanssa leikkimiseen, kiipeilypuussa ja verhoissa roikkumiseen sekä hurjaan ympäri asuntoa juoksemiseen. Pimeän tullessa tai aamun valjetessa peiton alla liikkuvien varpaiden metsästäminen on myös lempipuuhaani. Tykkään lisäksi kuljetella kaikenlaisia esineitä suussani ja piilotella niitä mitä kummallisimpiin paikkoihin – pitäähän omistajienkin saada virikkeitä elämäänsä!

Myy ja Mökö ottivat minut todella hyvin vastaan. Osoitin heille alusta alkaen kuinka harmiton ja huumorintajuinen pikku veijari olen hyppimällä heidän niskaansa, vetämällä heitä hännästä ja pyrkimällä heidän ruokakupeilleen. Pienellä koulutuksella sain heistä itselleni oikein kivat ja ymmärtäväiset leikkikaverit. Oikeastaan ihan mukavaa, että seuranani on kaksi kissaa: kun toinen vanhus väsähtää kanssani leikkimiseen, on toisen vuoro jatkaa.

Osoitan tyytyväisyyttäni omistajille kehräämällä kuuluvasti, käpertymällä omistajien kainaloon ja pusuttelemalla naamaa, käsiä ja jalkoja. Olen huomannut, että näin saan nopeasti anteeksi kaikki tekemäni tuhotyöt ja vielä kehut kaupan päälle – lempinimiäni tuntuvatkin olevan Suloinen, Ihana, Söpöläinen ja Kulta-Muru.

Minulla on täällä kaikin puolin oikein mukavat oltavat. Laitoin viestiin liitteeksi myös kuvia, jotta tekin näette, kuinka hieno kissa minusta on kasvamassa. Kerron teille taas lisää kuulumisia, kunhan vielä kasvan.

Terveisin: Ms.Pimu

****

NAARAS, noin 2kk (toukokuussa 2007) HUOM! luovutusikä 3kk

Kauniit ja hellät 1,5 kk sisarukset Vanu, Pumpuli, Pilvi, Pimu ja Papana: 3 lumivalkea kissatyttöä (yhdellä niistä on eriväriset silmät- sininen ja keltainen), 1 tabby- kuvioinen tyttönen, 1- ruskea poikanen.

Emo-kissa synnytti pennut ketolla pensaiden alle 08.huhtikuussa, siellä heinäpesässä ne kasvoivatkin.

3-viikoselta ne ryhtyivät matkustelemaan ja maailmaa avamaan- se ei ollut turvalinen koska ihmiset ulkoiluitivat tässä koiria.

Pennut odettiin kotihoidoon suojaan mutta emo oli todella villi ja se jäi vapaudeen.