Pilvi (nyk. Alma)

Lisätty sivulle: 2007-05-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Pilvi (nyk. Alma)
11.12.2007 PILVI MUUTTI HELSINKIIN TOISEN KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

17.12.07 Meillä menee Alman kannsa mukavasti uudessa kodissa. On jo tutustuttu asuntoon ja kovin on mielenkiintoista kaikki, Alma on todella utelias kisu. Alma on kyllä aivan älyttömän suloinen ja kokoajan on sylissä tai perässä juoksemassa.. Nytkin kehrää sylissä. Antaa kyllä käännellä ja väännellä, tykkää nukkua selällään sylissä. :) Ovellakin se on aina vastassa ja heti pitää päästä hellittäväksi.

Olemme pitäneet Almaa ja meidän toista kissaa eri huoneissa vielä, kun meinaa sähinää tulla heti kun ne törmää. Almalle on varattu keskiviikoksi sterilointi-aika, niin toivotaan että sitten ajan kanssa nuo neitokaiset alkaisivat tulla toimeen keskenään. Ollaan kyllä niin rakastuneita Almaan jo, että en kyllä suostu ikinä siitä luopumaan. T.Anne-Marie

****

NAARAS, noin 8kk (loka/marraskuussa 2007)/Vantaalla

PILVI (nyk.Alma) PÄÄSI OMAAN KOTIIN KESÄKUUSSA 2007, mutta joutuu nyt etsimään uutta rauhallisempaa kotia

21.11.2007 Kertomus kotihoidosta. Alma on ihana, kaunis ja siro kissaneiti. Kaikkea muuta kun jännittyneenä odotin meille kotihoitoon. Alma stressasi kovasti perheen nuorimmasta lapsesta, joten Alma haluaisi päästä kotiin jossa ei ole eikä tule pieniä lapsia. Isompien lasten kanssa uskoisin tulevan hyvin toimeen totutellen. Almaa pelotti alussa hirmuisen paljon kun joutui aivan uuteen paikkaan, mutta ensimmäisen illan sähinöiden jälkeen ollaankin oltu ihan kavereita ja Alma tykkää silityksistä ja sylityksistä. Kuvan ottaminen Almasta oli vähän vaikeaa, sillä Alma tahtoi vaan puskea, puskea ja puskea! Alma kehräsi ja puski seinää, lattiaa, kameraa, kuvaajan kättä jne. Voi sitä rakkauden määrää mitä tämä neiti voisi oikeanlaiselle omistajalle antaa!

Entisessä kodissaan Alma on ollut perheen äidin lemmikki ja nukkui hänen kainalossaan. Almalla on mukanaan oma ruokakippo ja omat valjaat ja Alma onkin entisessä kodissa harjoitellut ulkoilua muutamia kertoja.

10/2007 kertomus kodista: Meille muutti kesäkuun puolivälissä kissakaksoset Tallinnasta, silloisilta nimiltään Pilvi ja Papana – nyk. Alma ja Elvis. Ongelma on tuon narttukissan sopeutumattomuus. Ilmeisesti tarvitsee sekä lapsettoman että kissattoman kodin. Aluksi luulin, että tuo on uuden paikan ujostelua, mutta tilanne pahenee ja pahenee koko ajan.

HUOM! UUTTA KOTIA ETSIVÄN ALMAN KULUKORVAUS 50e.

***

NAARAS, noin 2kk (toukokuussa 2007) HUOM! luovutusikä 3kk

5/2007 Kauniit ja hellät 1,5 kk sisarukset Vanu, Pumpuli, Pilvi, Pimu ja Papana: 3 lumivalkea kissatyttöä (yhdellä niistä on eriväriset silmät- sininen ja keltainen), 1 tabby- kuvioinen tyttönen, 1- ruskea poikanen.

Kertomus Tallinnasta: Emo-kissa synnytti pennut ketolla pensaiden alle 08.huhtikuussa, siellä heinäpesässä ne kasvoivatkin. 3-viikoselta ne ryhtyivät matkustelemaan ja maailmaa avamaan- se ei ollut turvalinen koska ihmiset ulkoiluitivat tässä koiria. Pennut odettiin kotihoidoon suojaan mutta emo oli todella villi ja se jäi vapaudeen.

****