Pilli

Lisätty sivulle: 2011-01-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pilli
22.1.2011 PILLI JA PULLA SAIVAT YHTEISEN KODIN NAANTALISTA

****

14.1.2011 Tämä pikkuinen Pilli poika muistutti ensimmäisinä päivinä laihaa oravaa säntäillessään ympäri häkkiä ja hakiessaan huomiota huoneeseen tulleelta ihmiseltä. “Rapsuta,silitä, koske minua, huomaathan minut varmasti”!

Pilli söi ahnaasti monta päivää, hyvä jos uskalsi hengittää välissä, pelkäsin raukan tikahtuvan ruokaansa. Silmät ja nenä vuotivat ja niitä putsailin aamuin illoin, aivastutti mahdottomasti ja korvia piti puhdistaa kunnolla.

Riemu repesi, kun kunto salli häkin ulkopuolisen elämän tutkimisen ja vauhtia riitti edelleen. Hyppyjä, loikkia, juoksua, kiipeämistä, kaappeihin tunkemista, velipojan kanssa leikkimistä, niistä on Pillin päivät tehty. Syödä pitää, jotta jaksaa, muttei sitä enää kerralla ehdi kaikkea syödä, hiukan napsia välipalaa ja taas menoksi. Ja ihmistä parempaa kiipeilytelinettä ei ole keksittykään :)

Olisi outoa nähdä ihminen, josta Pilli ei tykkää ensimmäisen kahden sekunnin
jälkeen. Poika on niin sylin ja hellyydenkipeä vekkuli, etten ole ennen moista
nähnyt, tässä pomppii näppäimistöllä ja hyppelee samalla kun en meinaa heti
rapsuttaa häntä. Sylissä pyörii ja hyörii ja nauttii kosketuksesta, milloin tassut kohti taivasta, milloin häntä suussa.. Ja jos oikeasti et meinaa huomata häntä, saat kohta kaverin syliisi ja nousee tuijottamaan sinua silmiin. Puskee ja nuolee ja pökkii ja… huoh… ihana kaveri :)

Kun eristyksen tarve väheni, aukeni ison takkahuoneen maailma Pillille ja
Pulla-veljelle. Mahtavaa kun on tilaa juosta ja leikkiä, emännän huulirasvan ja
hiuslenkkien nappaaminen salaa pöydältä on ehdoton suosikki. Kaikenlaiset lelut
saavat pojan hurjaan vauhtiin ja veljen kanssa on kivaa painia ja piilostella.
Olkoon leluna kynä, lego-palikka, vessapaperirulla tai mitä ikinä keksiikään, on
Pilli innoissaan.

Pilli on n.4-5 kk ikäinen ja rakenteeltaan hyvin siro, häntä on pitkä ja kasvot kapeat. Kahden viikon jälkeen painoa on nyt 2 kiloa ja kovin terveen oloinen poika hän on. Väriltään Pilli on mielenkiintoisen vaaleanpunertavan-oranssin sekoitus, hiukan “auringossa haalistuneen” näköinen. Kotihoidossa on nähty, että tulee toimeen pienemmänkin lapsen kanssa, meillä on 2-vuotias poika, eikä arastele häntä yhtään. Kissakaverin hän kaipaa ehdottomasti mieluiten tietenkin Pulla-veljen, sen verran touhukas poika on, että energiaa pitää saada kuluttaa ja kunnolla.

Vaikkei kynsien leikkaaminen olekaan maailman hauskinta, ei kynsiä tai hampaita tarvitse pelätä, kuten ei kylvyssäkään mitenkään hurjana ollut, lähinnä ihmetteli mitä emäntä taas on keksinyt. Vessassa heillä on rautakaupoista saatava “isompi pelletti”, ei ole ihan yhtä hienojakoista kuin kissoille erikseen myytävät pelletit. Myös kissanhiekkaan ovat tottuneet, mutta kun hoitopaikan omilla kolleilla on nuo pelletit käytössä, niin oli mukavaa että kaikki kissat suostuvat käyttämään samaa ainesta. Pilli ja Pulla ovat kotihoidossa Porissa ja heihin voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

Pennun luovutusmaksu on 100 euroa. Siihen sisältyy ulkoloishäätö,
sisäloishäätö, rokotukset, mikrosiru tunnistamista varten sekä terveyskortti. Uusi omistaja käyttää kissan steriloitavana/kastroitavana kissan kotiuduttua.