Pilli

05/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Pilli on sievä hieno neiti, jonka turkkia ei turhalla lääpinnällä sotketa! Pilli menee muiden pentujen mukana ja tykkää kun kovin sisarustensa seurasta ja leikkii kaikkien kanssa mieluusti. Myös ihmisen heiluttama huisku kelpaa, vaikka se alkuun vähän hämmentääkin.

12.10.2022

Pilli on rohkaistunut mukavasti ja tulee jo mielellään syliin rauhoittumaan leikkien välissä. Silloin neitiä saa myös silittää ja hän kehrää kovaan ääneen.

31.8.2022

Pilli on sisarusparvensa arkajalka, joka hieman jännittää ihmisten aikeita. Näkyvillä on kuitenkin ja ruokaa osaa pyytää kovaan ääneen.

TV on tämän tytön suosikki, kaikki ohjelmat käy. Hän seurailee hyvin mielellään ruudun tapahtumia ja etsiikin hyvän paikan ohjelmien tähystämistä varten. Vessa-asiat neiti osaa hienosti ja ruokana on ollut laadukas viljaton kissanruoka sekä lihaa maistelussa.

Koska Pilli on edelleen hieman arka, hänelle etsitään kissakokenutta kotia, jossa odottaa kiltti ja sosiaalinen kissakaveri. Vähän isommat lapset ovat ok, sillä he jaksavat touhottaa ja puuhata aktiivisen pennun kanssa. Alle kouluikäisten lasten perheeseen Pilli ei sovi. Sohvapalleroksi ei nuoresta kissasta myöskään ole, sillä leikkiminen ja riehuminen on osa pentuarkea.

Sijaiskodissa on iso rauhallinen koira, sellaiseen Pilli on tottunut, vaikka se hieman jännittääkin.