Pilli

05/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Siuntio (sijaiskodissa)

Pilli on sievä hieno neiti, jonka turkkia ei turhalla lääpinnällä sotketa! Pilli menee muiden pentujen mukana ja tykkää kun kovin sisarustensa seurasta ja leikkii kaikkien kanssa mieluusti. Myös ihmisen heiluttama huisku kelpaa, vaikka se alkuun vähän hämmentääkin.

31.8.2022

Pilli on sisarusparvensa arkajalka, joka hieman jännittää ihmisten aikeita. Näkyvillä on kuitenkin ja ruokaa osaa pyytää kovaan ääneen.

TV on tämän tytön suosikki, kaikki ohjelmat käy. Hän seurailee hyvin mielellään ruudun tapahtumia ja etsiikin hyvän paikan ohjelmien tähystämistä varten. Vessa-asiat neiti osaa hienosti ja ruokana on ollut laadukas viljaton kissanruoka sekä lihaa maistelussa.

Pilli etsii uutta kotia reippaamman siskonsa Bean kanssa. Koska Pilli on arka, luottamusta herättävä sekä kissakokenut koti olisi tärkeää. Vähän isommat lapset ovat ok, sillä he jaksavat touhottaa ja puuhata aktiivisen pennun kanssa. Alle kouluikäisten lasten perheeseen Pilli ei sovi. Sohvapalleroksi ei nuoresta kissasta ole, sillä leikkiminen ja riehuminen on osa pentuarkea.

Sijaiskodissa on iso rauhallinen koira, sellaiseen Pilli on tottunut, vaikka se hieman jännittääkin.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Sadri / 0400 438 090

Soittoajat: Etukäteen sovittuna. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

sadrirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Pilli

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.