Pilkku

2-3v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

7.9.2019 Pilkku muutti omaan kotiin Porvooseen Noa-kissan kaveriksi.

Pilkku on 2-3 vuotias, kiiltäväturkkinen ja aktiivinen poika, joka päätyi Rekuille etsimään uutta kotia, koska edellisen kodin vanhempi kissarouva ei pitänyt nuoren kollin vauhdikkaasta olemuksesta. Pilkku on leikkisä ja sosiaalinen, joten uudessa kodissa olisikin hyvä olla Pilkulle suht samanikäinen avoin leikkitoveri.

26.8.2019

Lisätty kuvia komeasta Pilkusta!

17.8.2019

Pilkku on nuori kodinvaihtaja, joka sijaiskotiin kotiuduttuaan antaa jo silitellä ja ottaa syliin. Tämä pantteripoju kaipaa kovasti leikittämistä ja huomiota, vauhtia ja intoa löytyy sen verran, että saman luonteisesta kamusta voisi olla paljonkin iloa. Vanhemman ja rauhallisemman kissan kaveriksi ei sovi, ainakaan edellisten kokemusten perusteella, pojassa on liikaa virtaa. :)

Mikäli olet aina halunnut kiipeilijäkissan, jolle nikkaroida kaikenlaisia hyllyjä ja telineitä, niin Pilkku olisi sinulle täydellinen kaveri. Pilkku rakastaa korkeita paikkoja! Niiden lisäksi ulkoilutarha on ollut ihan lempparipaikka, joten tarha tai lasitettu/verkotettu parveke voisi olla tosi kiva uudessa kodissa!

Hän myös juttelee kovasti, varsinkin ruoka-ajan lähestyessä. Ja mitä ruokaan tulee, viherkasvit ovat Pilkun suurinta herkkua, mutta harmillisesti vetevät pojan mahan löysälle! Sijaiskodissa onkin otettu pojan herkkumieltymykset huomioon ja kasvatettu hänelle vehnänoraista ruohoa, nam nam!

Vieraisiin ja lapsiin suhtautuu varoen ja piiloutuu mielellään omaan turvapaikkaan. Saattaisi kuitenkin sopia hieman isompien lasten perheeseen, kunhan kotiutuminen hoidettaisiin kärsivällisesti ja rauhallisesti.