Pilkku-ukko

Lisätty sivulle: 2013-11-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Pilkku-ukko
15.2.2014 Pilkku-ukko sai kodin Järvenpäästä.

***

Kuulumisia kodista:

1.7.2014 Kuvaterveinen Pilkulta & Unskalta.

26.2.2014 Hei!
Tässä tulee vähän Pilkun kuulumisia: alun parin päivän arastelun jälkeen se kotiutui oikeastaan yllättävänkin nopeasti ja on nyt jo oikea seuramies! Nukkuu meidän kanssamme sängyssä (välillä myös sängyn alla), iltaisin lötköttää sohvalla rapsuteltavana, kulkee perässä jalkoihin kiehnäten ja ennen nukkumaan menoa leikkii hiirenmetsästystä tai vaanii palloa. Ruoka sille alkoi maistua heti muuttopäivän jälkeisenä päivänä ja WahreLiebe-raksut ovat erityisesti sen herkkua.

Pellettilaatikolle se oppi menemään heti ja kertaakaan ei ole tullut vahinkoa mihinkään muualle. Muutenkin se on todella kiltti ja hyväluonteinen kissa, alussakaan se ei edes sähissyt kertaakaan, vaikka olikin selvästi peloissaan ja ihmeissään, mikä paikka tämä on. Niin suloinen, seurallinen ja kiva kissa Pilkku on,että ihmetellä sopii, miksi oli tarhalla niin pitkään. Toisaalta hyvä, niin saimme hänet itsellemme :) Voit lähettää kuvat myös Tallinnan tarhalle ja välittää terveiset, että Pilkulla menee hyvin uudessa kodissaan. Kiitokset myös heille ansiokkaasta työstään löytöeläinten hyväksi, kuten myös Rekkujen väelle.

T. Minna, Tero & Pilkku-Ukko

***

Leikattu uros, noin 3-5v.

24.11.2013 Pilkku-ukko pääsi ansaitusti sivuille, koska se on tällä hetkellä kauiten Tallinnan tarhalla kotia odottanut kissa. Tarhallaolopäiviä Pilkku-ukolla on takana noin vuoden verran. Luonteessa ei ole vikaa, vaan Pilkku-ukko on toisten kissojen kanssa ainakin tarhaoloissa hyvin toimeentuleva kollipoika. Pilkku-ukko tulee myös mielellään katsomaan uusia ihmisiä ja nauttii huomiosta ja rapsuttelusta. Ulkonäöllisesti ukko on kovin tavallinen, eikä kovin kaunis, mikä selittänee pojan pitkäksi venyneen tarha-ajan. Kissa ei tarhan arvion mukaan ole kovin vanha, vaikka saikin kutsumanimekseen tämän hieman vanhempaan poikaan viittavan nimen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.