Pilkku-Pinja

Lisätty sivulle: 2017-01-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Pilkku-Pinja
21.2.2017 Pilkku-Pinja sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

31.3.2017 Pinsku pärjäilee hyvin ja ollaan yritetty pariin otteeseen viedä sitä autossa uusiin paikkoihin. Autossa olo ei selvästikään ole Pinskun mieleen, mutta uskon vakaasti, että tottuu siihenkin, kun pieniä matkoja silloin tällöin tekee. Uusissa paikoissa arkailee hetken, mutta uskaltautuu nopeasti tutkimaan paikkoja. Tuntuu, että on tapahtunut jokin läpimurto, kun alkaa tulemaan näitä “hepuleita”. Vaikka leikittäisi, saattaa iltaisin tulla pieni levottomuus. Onneksi on tilaa juosta… :D yöt ovat hiljaisi, mutta aamulla alkaa naukuminen etenkin, kun itse nousen ylös. Varmaan tietää, että olisi ruokaa pian saatavilla. Liitin mukaan kuvat Pinskun hepuli-illan touhuista. Niille saa kyllä jatkuvasti nauraa. Matto aina rutussa ja kasvit saaneet kyytiä pureskelun takia. Nyt kasvaa kissanruoho, jos se saisi enemmän huomiota kuin huonekasvit. Uskaltauduin leikkaamaan Pinskun kynnet ja se oli henkilökohtainen saavutus, koska en oo sitä koskaan ennen tehnyt. Mukavaa kevättä !

***

Leikattu naaras, noin 2 v, kotihoidossa Vantaalla.

30.1.2017 Pilkku-Pinja on mukava ja lempeä tyttökissa. Pilkku-Pinja oli hoitopaikkaan veljensä Täplä-Tepon kanssa saapuessaan melko arka ja piileskeli sohvan takana. Muutaman päivän päästä Pilkku-Pinja rohkaistui ja alkoi tutkimaan uutta ympäristöä, ja rapsutuksetkin alkoivat kiinnostaa. Nyt noin viikko muuton jälkeen Pilkku-Pinja seurailee talon tapahtumia jo sohvalla tai sängyllä lepäillen. Herkut kiinnostavat Pilkku-Pinjaa paljon, ja se alkaakin kovasti jutella ja hyppää pöydälle, jos hoitaja ottaa jääkaapista herkkuja esille. Pilkku-Pinja on todella lempeä ja helposti käsiteltävä kissa, kynsien leikkaaminen sujui ilman mitään ongelmia. Pilkku-Pinja on rohkaistunut jo hieman leikkimäänkin hoitopaikassa. Pilkku-Pinjalle sopisi seuraksi reipas tyttökissa, mutta se voisi viihtyä myös ainoana kissana, jos se saa tarpeeksi leikittämistä ja muuta aktivointia pitämään sen virkeänä. Pilkku-Pinja voisi muuttaa myös veljensä Täplä-Tepon kanssa samaan kotiin.

Pilkku-Pinja luovutettiin Rekku Rescuelle uutta kotia etsimään kissasta itsestään riippumattomista syistä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.