Pikkuveli (nyk. Jackson)

Lisätty sivulle: 2012-01-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Pikkuveli (nyk. Jackson)
9.3.2012 PIKKUVELI JA ISOVELI MUUTTIVAT YHDESSÄ OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

28.7.2012: Kesäterkkuja veljeksiltä!

Jacksonille kävi onnettomuus 2.5 viikkoa sitten. Sen takatassun varpaita jäi kiinni lämpöpatterin rakosiin kun se horjahti siitä alas. Se roikkui siinä n. minuutin pää alaspäin järkyttävästi huutaen, sylkien, raapien ja ympäriinsä pissaten hurjassa pakokauhussa. :'( Joonas sai sen irrotettua, huomattiin että jalka turposi ja poju ontui, joten eläinlääkärireissu tuli. Onneksi kuitenkaan mitään ei ollut murtunut eikä sijoiltaan, diagnoosiksi tuli “jalan pehmytkudosvaurio”. Pikkuhiljaa turvotus laski ja ontuminen loppui, ehkä n. viikon jälkeen Jackson palasi omaksi itsekseen, tosin kertaakaan se ei enää ole mennyt pattereiden päälle.

Iloisemmissa uutisissa Jackson on päässyt ulkoilemaan metsään, mistä se tykkäsi kovasti. Kimalaisten jahtaaminen on ilmeisesti kaikista hauskin juttu. :) Lisäksi Jackson on päässyt ns. oikeidenkin kissanlelujen makuun, eli sulkaleluja jahdataan täällä nykyään jonossa. Edelleenkin Jackson käy herättämässä palvelijan kun aamupalaa pitäisi saada ja tykkää usein nukkua kainalossa tai jalkoja vasten. Kehrääminen on jo hiljentynyt, mutta juttuja kyllä riittää kovasti! Aika kastrointiin on varattu ja allekirjoittanutta jännittää.. :)

-Henna

7.4.2012 Tervehdys, ja rauhallista pääsiäistä! Meidän kotiimme saapui aimo annos vipinää noin kuukausi sitten, kun luoksemme muuttivat Isoveli (nyk. Renne) ja Pikkuveli (nyk. Jackson). Saavuttuaan pojat tutkivat koko asunnon tarkkaan, mutta mistään aristamisesta ei voida puhua – pojat kävivät sängyn alla vain kovasti säikähtäessään ja tykkäsivät nukkua siellä omien tyynyjensä päällä. Molemmat ovat tosi reippaita ja sosiaalisia, vieraisiinkin on menty tekemään tuttavuutta turhia kainostelematta!

Veljeksistä on paljon seuraa toisilleen, iltaisin etenkin täällä on villit ravit ja painit kun pojat innostuvat leikkimään. Sitten ne saattavat pestä toinen toistansa ja nukahtaakin limittäin ja päällekkäin ja lomittain. :)

Jacksonia kiinnostaa kovasti lelut kuten ponnarit, teipinpalaset ja paperit. Parasta on kuitenkin pienet vaahtomuovipallot, joilla poitsu pelaa jalkapalloa melko pitkiäkin aikoja itsekseen. Jackson hakee paljon huomiota ja silityksiä, välillä hän tulee itsekseen syliin istumaan tai nukkumaan ja kehrää vielä hirmu kovaan ääneen (ja jutteleekin paljon!). :) Jackson muistuttaa ruoka-ajoista, jos herätyskello ei soi niin hän tulee kyllä hellästi taputtelemaan poskelle tai nuolaisemaan nenänpäästä kun aamupalaa pitäisi saada. Jackson myös syö aina ensimmäisenä isoveikan odottaessa nätisti vuoroaan. Hän on kuitenkin pojista pienempi.

Pojat ovat oppineet hienosti talon tavoille, ainoastaan yksi huonekasvi on niin mielettömän kiehtova, että siihen täytyy yrittää kiivetä ja sen lehtiä pitäisi mutustella. Ruoka näille maistuu erinomaisesti, hiekkalaatikkoa käytetään moitteettomasti ja kynsien trimmauskin onnistui suht helposti (vaikka ei se selvästikään lempipuuhaa ollut). Kaiken kaikkiaan oikea unelmaparivaljakko! Kovasti ollaan onnellisia pojista ja kiitollisia Rekku Rescuelle ja etenkin Katrille. :) Liiteenä kuvia pikku murusista.

-Henna ja Joonas

****

UROS, n.4kk (helmikuussa 2012) Vantaalla

22.2.2012 Lisätty Pikkuveikasta uusia kuvia. Pikkis-murunen on kova kehruu- ja pusukone, hoitotädin mielestä edelleenkin ihan pikku rääpäle. Poju pussaa sormia, varpaita, pörrösukkia ja välillä vähän mitä vaan nenun eteen sattuu, syliin tullaan usein kutsusta. Yhteisissä leikeissä Pikkuveli tuntuu jäävän vähän muiden jalkoihin, hän on vähän tuumailevampaa ja hitaammin käyntiin lähtevää sorttia ;) kovin raisun kissan kanssa Pikkis ei siis ainakaan parhaiten sovi samaan talouteen, pennuksi tämä veikka on muutoinkin todella kiltti ja rauhallinen muru.

Hoitohuoneen sohvalle pötkähtäessä syliin kerääntyy usein kaikki kolme kehräävää poikaa, Isoveli, Pikkuveli ja Nuhis :)

9.1.2011 Pikkuveli ja Isoveli ovat erottamaton touhukaksikko joka tahtoisi löytää yhteisen, oman kodin. Pikkuiset saatiin onnekseen pakkasten tieltä talteen ja kotihoitoon opettelemaan kissan elämää. Molemmat ovat ihmisrakkaita, reippaita ja kovia kehräämään ja pussaamaan :)

Pikkuveli oli tullessaan n.4-viikkoinen rääpäle, tarmokas ja sitkeä, puolensa pitävä pikkuinen heti alusta alkaen. Poju on rohkea ja ihmisrakas pieni maailman- ja sylinvalloittaja, hurjan kiltti mutta etenkin ruokalautasella ja kivan lelun kanssa Pikkuveli osaa pitää puolensa ja päästää kurkustaan muille “hurjan” murinan (juuri niin hurjan kuin pikkukissi voi päästää..) :D hellyydenpuuskissa pikkuveikka taas tassuttaa syliin, kehrää hurjasti, pusuttaa ja nutuuttaa varamamman massua.

Isoveli on puuhakas menijä jolla tuntuu aina olevan joku touhu kesken, ehkäpä “isoveikan” roolin mukaisesti vähän pienempää ystäväänsä itsenäisempi, joskin ihan uudet asiat on alkuun vähän hämmentäviä, esimerkiksi ensikohtaaminen television kanssa oli pojalle aika jännä paikka :D isoveikka keksii leikkejä vaikka mistä, lempparijuttuja hoitomamman kanssa on tassuttaa selkää vasten ja pyydystää hiuksia – sekä tietty olla hellittävänä kun siltä tuntuu, ihania karheita pusujaan jaellen.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.