Pikkutassu

07/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Pikkutassu on siro ja kaunis, nimensä mukaisesti pieni ja pippurinen neiti. Hän etsii kotia yhdessä veljensä Pööpön kanssa.

1.5.2024

Pikkutassu muutti uuteen kotiinsa Pööpön kanssa.

***

26.2.2024

Pikkutassu (hellimänimeltään Pikkunen) saapui yhdistyksen sijaiskotiin pienestä pääkaupunkiseudun populaatiosta syyskuussa yhdessä sisarustensa Mytty-Tiikerin, Parkun ja Pööpön kanssa. Pikkutassu on ollut nelikon yllättäjä, joka lähti nopeasti tutustumaan boksin ulkopuoliseen maailmaan. Uteliaan luonteensa ansiosta Pikkutassusta on sijaiskodissa kuoriutunut vilkas seikkailija ja taitava kiipeilijä. Pikkutassu leikkii mielellään erilaisilla palloilla, mutta parasta hupia on kuitenkin Pööpö-veljen kanssa painiminen ja ympäriinsä juoksentelu.

Hellyyttä Pikkutassu hakee ensisijaisesti veljeltään Pööpöltä, mutta tulee välillä myös ihmisen luo hakemaan huomiota ja etenkin kerjäämään ruokaa. Vaikka Pikkutassu ei varsinainen sylikissa olekaan, hänet saa helposti nostettua syliin ja hän antaa muutenkin käsitellä itseään. Pikkutassu ei pelkää vieraita ihmisiä ja hänen siro olemuksensa sulattaa kaikkien sydämet.